V nových dílech Ulice: Karla bude hasit obrovský požár, nejspíš ale marně

V nových dílech Ulice: Karla bude hasit obrovský požár, nejspíš ale marně
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
To, co mezi Karlou a Jakubem dříve ještě nevinně jiskřilo, se v osmnácté sezóně Ulice zvrhne v obrovský požár. Ačkoliv se o to Karla bude snažit ze všech sil, neuhasí ho. Zašlo to totiž až příliš daleko. Kdyby byl Jakub normální, dala by se jejich nevěra hezky zamést pod koberec. Jenže Jakub se pokusí o sebevraždu a celé rodině začne leccos docházet. 

V rodině Marečků bude živo

Mohli si klidně užívat svých dětí i toho, že se Karle daří v práci a že mají tak skvělou hlídací babičku. Jenže ne. Někdy se život zvrtne v pořádné drama a člověk potom ani neví, čím to začalo a proč to vlastně začalo. Podobné otázky si nejspíš celé prázdniny kladla Karla, která měla díky dovolené šanci vypnout a nabrat nové síly. Je jasné, že s Jakubem Štěpánkem už nechce mít nic společného. Bohužel Jakub to vidí trochu jinak a začne Karlu stalkovat. Něco podobného už v Ulici bylo, pamatujete? Případ Jitky Farské a psychopata Vladimíra Kukačky se této dějové lince dost podobá, nemyslíte? 

Karla se zdála být silnou ženou. Ženou, která je sebevědomá v osobním životě, ale hlavně jistá a pevná ve své práci. Je to přece úspěšná vyjednavačka, nebo ne? Tak proč nedokáže Jakuba přesvědčit, aby to celé nechal být a aby ji a celou její rodinu nechal na pokoji? Vypadá to, že trumfy, které platí na ostatní, jsou na Jakuba krátké.

Až to celé skončí, bude mít Karla ještě svoji rodinu?

Někdy může být flirt a nevěra oživením skomírajícího vztahu. Jenže nejhorší na Karlině nevěře je fakt, že ona vlastně žádnou krizí s Márou neprocházela. Vždyť jim bylo fajn a do práce chtěla jít sama od sebe. Mát totiž úžasnou tchyni, které věří jako své vlastní mámě.

Tak proč tohle všechno pošlapala? Proč se vlastně Jakub Štěpánek objevil na prahu jejich dveří? Může za to snad Jirka, který ho na Karlu přehodil jen proto, že nechtěl ztrácet čas psaním scénářů? Ale ne... Byla to Karla, která s Jakubem vlezla do postele. A pak znovu a znovu. Vina je na Karle a zaplatí za to ona i celá její rodina, která zatím nic netuší... 

Zdroje článku: