Kdo by se mohl v Ulici objevit po prázdninách, aby zamíchal kartami dosavadního děje?

Kdo by se mohl v Ulici objevit po prázdninách, aby zamíchal kartami dosavadního děje?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po prázdninách se diváci určitě budou moci těšit na nové díly a s nimi i na nové postavy, které zamíchají dosavadním dějem nebo rozjedou nové dějové linky. Už máte tipy, kdo by se v Ulici mohl objevit, aby narušil dosavadní děj? 

Čeká na Kryštofa Marečka nová známost? 

Docela nahnuté je to v Ulici s rodinou Máry. Jeho žena Karla, do které se beznadějně zamiloval a které poskytuje maximální podporu při péči o jejich společné děti, mu totiž už delší dobu zahýbá se spisovatelem Jakubem Štěpánkem. Diváci už jaksi počítají s tím, že nevěra na Karlu praskne. Bude to ještě před prázdninami nebo si na to budeme muset počkat? To je ve hvězdách. Třeba se nevěra provalí v létě na chatě. Dva týdny odloučení Karla s Jakubem nesnesou, a tak si v blízkosti chaty dají sraz. V tomto případě by mohl Mára začít Karlu natolik nenávidět, že by se mohl zahledět do jiné, o trochu věrnější ženy. Třeba to bude staronová Monika Farská

Anna Fixová jako Monika Farská by mohla zamíchat dějem Ulice, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Třeba se po prázdninách do děje vrátí Adriana Pešková 

Možné je, že se u Adriany v Austrálii stane něco natolik zásadního, že se i s dcerou Klárkou rozhodne vrátit do Česka. V tomto případě by zaplesalo hlavně srdce Blanky, která doufá, že to Evžena v Austrálii přestane bavit a vrátí se k ní. 

Herečka Šárka Vaculíková se netají tím, že by roli Adriany opět uvítala. Naštěstí pro ni ji scenáristé nenechali zemřít, a tak se může do děje kdykoliv vrátit. Bude to už teď po prázdninách?

Najde si Iva Klímová milence? 

Do děje by se mohl vloudit i nový milenec Ivy Klímové. Pokud Vítek bere své podnikání vážně, bude pryč celé dny. Jak tohle bude věčně nespokojená Iva snášet? Manželství by jim mohlo zachránit kamarádství s Evou, se kterou si má co říct. 

Ať už se v Ulici objeví kdokoliv nový, bude to stát určitě za to!

Zdroj článku:
  • Autorský text