Jakub je psychopat, který se Karle pokouší rozmluvit její vlastní děti

Jakub je psychopat, který se Karle pokouší rozmluvit její vlastní děti
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Těm divákům, kterým Jakub Štěpánek připadal od počátku slizký, se jejich úvahy potvrdily. Jakub je zkrátka trošku vyšinutý psychopat, který Karlu sice miluje, ale s jejími dětmi nepočítá. Dokonce si myslí, že má šanci jí je rozmluvit. To Karle otevřelo oči, může být ráda, že si tak zásadní otázku stihla s Jakubem vyjasnit dřív, než rozbila manželství s Márou. 

Na poslední chvíli z Jakuba vypadlo, že s dětmi od Karly nepočítá 

Karla se do Jakuba zbláznila natolik, že byla ochotná rozbít rodinu a spolu s dětmi se přestěhovat k Jakubovi. Naivně si malovala, jak s nimi bude Jakub lítat po zoologických zahradách, hradech a aquaparcích... Jenže to se přepočítala. Když Jakub Štěpánek říkal „my“, myslel tím jen sebe a Karlu. Jeho představy ohledně dětí se s Karlou snad více už rozcházet nemohly. On si totiž myslel, že Karla přicupitá k němu a s dětmi bude trávit jen občasné víkendy.

Už jen málo chybělo k tomu, aby Karla rozbila své manželství s Márou, Věrce způsobila infarkt a vysloužila si vyčítavé pohledy nejen od Bruna a Dominiky. Na poslední chvíli však mezi ní a Jakubem došlo k výměně názorů, což jí pomohlo otevřít oči. Ukázalo se totiž, že zatímco ona plánuje společný rodinný život s Jakubem, Jakub sobecky myslí jen na sebe a Vojtu ani Kustíka u sebe v bytě nechce.“

Karly prozření bylo bolavé, Zdroj: TV Nova

Teď už Karla ví, co je Jakub Štěpánek zač, a snad se ho i dokáže zbavit 

Jak mohla být tak slepá? Výčitky svědomí teď Karle rozhodně nepomohou. Naopak se musí vzchopit a fungovat pro rodinu. Třeba bude mít štěstí a její nevěra upadne v zapomnění. A třeba také ne a Jakub se jí bude chtít za odmítnutí pomstít. Možná obnoví vztahy s Věrkou, kde jí při společných schůzkách naservíruje příběh o nevěrné Karle. Anebo rovnou půjde za Márou, u kterého už navždy Karla ztratí důvěru. Její nevěra zašla až příliš daleko, nemluvě o lidech, kteří o ní už ví. Bruno, Dominika a Jirka... budou ochotni Karle naslouchat i po tom, co to na ni praskne? 

Zdroj článku:
  • Autorský text