V úterní Ulici dostane Eva takový dárek k narozeninám, že ten šok bude muset spláchnout panákem

V úterní Ulici dostane Eva takový dárek k narozeninám, že ten šok bude muset spláchnout panákem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Eva je u svého praštěného manžela zvyklá na ledacos, ale ukáže se, že kreativní Miloš ji po všech těch letech stále dokáže překvapit – ne vždy příjemně. K padesátinám si pro ni připravil dáreček, který bude rozdýchávat hodně dlouho. S neméně šokujícím překvápkem se vytasí i Mário.

S tímhle Milošovým nápadem Eva rozhodně nepočítala

V úterý Evu (Vanda Hybnerová) čekají náročné zkoušky v autoškole. Teď se teprve ukáže, zda všechny ty cvičné testy byly k něčemu dobré. Ačkoli si při nich vedla na výbornou, bude nyní značně nervózní. Navzdory Milošovu (Jiří Štrébl) přesvědčení, že si povede skvěle, se později Eva vrátí domů s neúspěchem napsaným na svraštělém čele. U testů problém neměla, ale pokazila jízdy. Přitom jiná slečna jimi prošla, ačkoli si během nich počínala podstatně hůř. Čím to je? Inu, byla o dost mladší a na hrudi to měla o dost objemnější. Nejedná se o nic jiného než o diskriminaci starších žen. Někdo si to zkrátka musel odskákat a Eva se lektorům zřejmě jevila jako nejsnazší kořist.

Později se Eva pokusí vytáhnout z Františka (Matyáš Valenta), jaký dárek jí Miloš koupil k narozeninám. Franta ale nemá tušení, osobně by pana Knoblocha tipoval na nějaký šperk. Eva zadoufá, že ten šmuk nebude moc drahý. Nakonec ale dostane něco, co by ji nenapadlo ani v nejbláznivějším snu.

Možná si Miloš vzal k srdci její stížnosti, že mladé a vyvinuté krásky to mají v životě jednodušší, možná už měl tenhle dáreček připravený dávno předtím. Každopádně vezme manželku na příjemnou večeři do hospody k Henrymu, kde se však triumfálně vytasí s poukazem v hodnotě 35 000 Kč na estetickou kliniku. Naznačí Evě, že si může vybrat jakoukoli službu a proceduru a změnit na sobě, cokoli bude chtít.

Eva tuhle vypečenou nabídku samozřejmě nevezme jako příležitost, ale jako bolestný útok na svůj zevnějšek. Začne Milošovi s neskrývaným sarkasmem, který on bohužel neprohlédne, vyjmenovávat různé části vlastního těla a ptát se ho, co by měla změnit. Prsa? Určitě zvětšit. Vrásky na tváři? Bezpochyby vyhladit. Liposukce? Ta nemůže škodit. Když zjistí, že Milošovi na ní vyhovuje v podstatě pouze její nos, objedná si u Henryho panáka (vlastně ne jenom jednoho), aby ten šok zapila.

Mário prošustruje peníze na svatbu

Mário (Jiří Kniha) se pustil do přípravy svatby a zainvestoval do ní už 40 000 Kč, přesto se stále nic neděje a Pavlovi (Jan Řezníček) to začne být divné. Mário svého kamaráda požádá, aby mu šel za svědka, zároveň konečně prozradí důvod své tajemné cesty do Sokolova.

Peníze, které původně šetřil na svatbu, tam totiž vložil do projektu svých pochybných kamarádíčků. Mají kapelu a chtějí prorazit s novým videoklipem, jenž bude podle Mária zaručený hit. Investice se mu dozajista bohatě vyplatí. Pavel o tom ale přesvědčený není, spíš naopak. Zdá se, že nepoučitelný raper vyhodil všechny úspory z okna. Ája (Barbora Mudrová) se přitom těší na pohádkovou svatbu nejmíň na zámku. Až se o tomhle dozví…

Zdroj článku:
  • Autorský text