Čtvrteční Ulice: Sylva všem vytře zrak, Magda bude bojovat s dřezem a Julie vypustí do světa svou knihu

Čtvrteční Ulice: Sylva všem vytře zrak, Magda bude bojovat s dřezem a Julie vypustí do světa svou knihu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve čtvrtek Sylva přijede do Prahy a uvede věci na pravou míru. Tony a Dominika pochopí, že se ohledně článku zmýlili. Prokop také udělal chybu, když se s Magdou rozešel. Rád by ji získal zpátky, ale ona teď řeší spíš rozbitý dřez než milostné vztahy. Julie začne v krámku propagovat novou knihu.

U Marečků se chystá pánská jízda

Kryštof by rád vzal tátu na víkend do Německa, aby se mohli podívat na pořádný fotbal a užít si trochu chlapské zábavy, ale Luboš odmítne kvůli nedostatku peněz. Prostě teď nemá na to, aby si výlet zaplatil, a nechce si půjčovat od syna ani se nechat zvát. Pak by si to totiž vůbec neužil.

Zatímco Věrka chce využít nabídky, kterou jí daly Karla s Domčou, a odjet s děvčaty a dětmi do přírody, Luboš zůstane doma sám. Proto Věrka tajně zavolá Kryštofovi a Tonymu a poprosí je, aby během její nepřítomnosti na tátu dohlédli. Kluci však tuhle příležitost spíše využijí k uspořádání pánské jízdy.

Domča a Tony by se jako detektivové neuchytili

Do Prahy po delší době zavítá Sylva. Kryštof jí místo radostného shledání věnuje pár nevrlých slov a ukáže telefon s článkem, který našel Tony. Píše se v něm o podvodnici, jež tahá z mužů peníze. Sylvu čtyři roky stará záležitost rozesměje. Snadno Kryštofovi vysvětlí a dokáže, že s tím nemá nic společného. Dobře ví, o co se jedná, protože v minulosti se kvůli tomu musela hájit dokonce před vlastní rodinou.

No, tak tohle je trapas.
No, tak tohle je trapas. | Zdroj: TV Nova

Kryštof navíc zjistí, že jeho banka měla plánovanou odstávku online služeb, proto se nemohl přes telefon dostat do aplikace a na svůj účet. Když se mu konečně podaří přihlásit, přesvědčí se, že Sylva mu půjčené peníze poslala už někdy před týdnem. Takže si teď bude připadat jako hlupák a dá to sežrat i Tonymu a Dominice, kteří by se studem nejradši do země propadli. Naštěstí Sylva vezme celou věc s humorem.

Pat a Mat si pohrají s Magdiným dřezem

Prokop by rád věděl, zda má ještě u Magdy šanci, ale než aby to probral přímo s ní, jako obvykle zajde do kabinetu a začne tahat rozumy z Otíka. Ten už je pěkně nevrlý a otrávený z toho, že si z něj neustále dělají prostředníka.

Uličníci Pat a Mat v akci
Uličníci Pat a Mat v akci | Zdroj: TV Nova

Dobrou náladu nebude mít ani Magda, které přestane odtékat dřez. Ota jí nabídne pomoc, ale kalamita bude nad jeho technické dovednosti. Chystá se vyměnit sifon, jenže omylem zakoupí špatnou velikost. Do toho zavolá Eddie a rozhodne se také přiložit ruku k dílu, takže za chvíli bude u Magdy pěkně veselo – zvlášť když se ke dvěma rádoby instalatérům nečekaně přidá ještě Prokop.

Juliina kniha bude terčem posměšků i zdrojem obav

Do prodeje vejde Juliina nová kniha, která bude plést hlavy dalších naivních klientek. Kristýnu štve, že proti tomu nemůže nijak zakročit. Aby ji babička trochu rozptýlila, vezme ji společně s Jolanou na nákupy a pak na dobrou kávu do krámku. Tam se ale pochopitelně potkají s Papežovou, která poprosí Šárku o menší reklamu. Chce, aby zde začala rozdávat letáčky o její nové knize a službách. S úsměvem Kristýně nabídne jeden autorský výtisk – kupodivu zcela zdarma! Dívka jí řekne, aby si nedělala škodu, když o to stejně nikdo nestojí, a odpálkuje ji. V duchu nadále dumá, jak by Julii mohla konečně zastavit.

Zdroj článku:
  • Autorský text