V úterní Ulici se Iva ostře pustí do Roberta a pochopí, že pekař Vítek je nejlepší chlap na světě

V úterní Ulici se Iva ostře pustí do Roberta a pochopí, že pekař Vítek je nejlepší chlap na světě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ještě ráno bude Iva studená jako psí čumák, ale zřejmě i díky tomu, že si s Robertem vjedou do vlasů, v průběhu dne pochopí, jak báječného muže doma má. A to ještě netuší, že si ji Vítek zkusí naklonit chabými pekařskými dovednostmi.

Ivina hádka s Duškem a žhavá usmiřovačka s Vítkem

Úterní ráno pro Vítka nezačíná dobře, Iva je na něj stále ještě naštvaná, že ji probíral s Robertem jako krávu na trhu a že jí očividně nedůvěřuje. Vítek se sejde s Milošem a toho napadne, jestli snad Iva k Duškovi onoho večera opravdu nešla. Možná se teď cítí provinile a maskuje to tím, že je naštvaná. Takovou možnost však Vítek rovnou odmávne. Je přesvědčený, že jako její manžel má právo vědět, jestli spolu něco měli, současně ale uzná, že to skutečně působí, jako by jí nevěřil. Chce mít doma klid, ne válečný stav, proto se rozhodne udělat pro ženu něco dobrého a vlastnoručně upéct dort na usmířenou.

Mezitím se v salonu u Gábiny stavuje Robert s lahví vína pro Ivu. Má to být omluva za večer, kdy se s Vítkem tak opili, že usnuli u Klímových na gauči. Iva však jeho odpustek nepřijme a pořádně mu vynadá kvůli tomu, že musel Vítkovi všechno vyžvanit.

Přehnané výčitky Robertovi přijdou nespravedlivé, vždyť určitá část viny by měla být i na její straně. Koneckonců, Iva přece nejdřív souhlasila, když jí nabídl, aby s ním šla k němu do bytu. Celý večer spolu popíjeli a flirtovali. Ano, možná z nich mluvil alkohol, ale z obou, nejen z něho. Neměla by to celé házet na něj!

Iva se rozčílí ještě víc a začne prohlašovat, že by Vítka nikdy nepodvedla. Následně Roberta jednoduše vyhodí, rozpálená doběla. S Jitkou si pak o průběhu osudného večera v klidu promluví a konečně pochopí, že její chování vůči Vítkovi nebylo fér. Kdyby to bylo naopak, kdyby jemu nějaká žena nabídla, ať jde k ní domů, Iva by pěkně vyváděla! On se naproti tomu zachoval vlastně vstřícně.

Později po práci tak nastane u Klímových velké a žhavé usmiřování. Snad přitom nikdo nespálí dort…

Evžena trápí osud penzionu, do toho radí kámošovi Luďkovi

Evžen s Blankou se rozhodli dát profil statku na webové stránky a přijímat rezervace k ubytování. Mají štěstí, už za dva měsíce a jeden týden budou mít první hosty. Teď jen musejí doufat, že do té doby stihnou všechno zrekonstruovat a připravit.

Budou mít se statkem úspěch?
Budou mít se statkem úspěch? | Zdroj: TV Nova

Na návštěvu přijde Marie a zmíní se, že si s Jolanou udělaly výlet poblíž Evženova bývalého penzionu, který kdysi vedl společně s manželkou Hanou, než ho o vše připravila.

Penzion je prý už víc než rok opuštěný a bez užitku chátrá, což bude i nadále, pokud se Evžen neumoudří a nepodepíše Haně smlouvu k prodeji.

Hrdý Luděk zatím posílá Vandě zpátky sto tisíc korun, které mu chtěla věnovat jako příspěvek na dům v Říčanech. Ještě několikrát si peníze přepošlou tam a zase zpátky, než se některý z nich rozhodne ustoupit a ponechat si je. Luděk navíc řeší problém s trubkami právě v onom zmíněném domě. Evžen mu doporučí, aby zfušovanou práci reklamoval a poradil se s pojišťovnou. Blanka jen kroutí hlavou nad tím, jak se tihle dva poslední dobou bratříčkují…

Zdroj článku:
  • Autorský text