V úterní Ulici se dohazovač Miloš pustí do akce se srnčím a Lucie si z něj vystřelí

V úterní Ulici se dohazovač Miloš pustí do akce se srnčím a Lucie si z něj vystřelí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Miloš si nedá pokoj, v úterý domluví Frantovi a Lucii oběd u kuchařky Evy, přinese víno i příslib prázdného bytu, takže mládež bude mít prostor na libovolné hrátky. Franta se kvůli němu zastydí, ale Lucka se rozhodne udělat si z Miloše dobrý den.

Miloš domluví Frantovi oběd, ale vařit musí Eva

Miloš se řídí podivuhodným přesvědčením, že když je někdo sám, je zároveň nejnešťastnějším člověkem na světě. František strádá bez partnerky už poměrně dlouho a z Milošova pohledu je zapotřebí tomu učinit přítrž všemi dostupnými prostředky. Proto v úterý mladíkovi navrhne, aby Lucii z krámku pozval na oběd. Evu následně přemluví, aby dvojici uvařila výborné srnčí, které předchozího dne přinesl.

Podle Miloše je Franta osamělý a potřebuje zachránit.
Podle Miloše je Franta osamělý a potřebuje zachránit. | Zdroj: TV Nova

Paní Knoblochová je v jednom kole, a tak jí ani trochu nevoní představa dlouhého postávání u plotny. Přesto se nechá přemluvit, i když k ní má na návštěvu přijít Anička. S tou probere nejen svou marnou snahu natočit propagační video pro doplňky stravy, aby přes sociální sítě získala zákazníky, ale také jí nabídne kousek srnčí pochoutky a naťukne Františkův aktuální milostný život. Aničce připadá Lucie z kavárny sympatická, překvapí ji ale, že by mezi ní a Frantou mohlo něco být. S ničím takovým se jí pravděpodobně ještě nesvěřil. Ale upřímně, Eva je v tomto směru také skeptická. Hurá akce, s níž přišel naivní Miloš, rozhodně nemůže mít šanci na úspěch, výtečnému obědu navzdory. Nebo ano?

Skřipec do vlasů jako důkaz pohlavního styku

František a Lucie se skutečně sejdou u něj doma, aby si pochutnali na tom, co Eva uvařila. Příjemnou chvíli ale naruší Miloš, když vtrhne do bytu rádoby nenápadně s dobrým vínem k pokrmu, s darebnou jiskrou v očích a ujištěním, že se domů nevrátí dřív než ve čtyři, takže bude mít Franta dostatek času na cokoli, co by s dámou eventuálně rád podnikl.

Frantovi div nevzplanou uši studem, Lucku ale Milošova bláznivá snaha pobaví. Je milé, jak se je snaží dát dohromady a myslí si, že jeden takový oběd k tomu postačí. Dívku napadne, že by si z pana Knoblocha maličko vystřelila, proto si rozpustí vlasy a skřipec schová pod polštářem na gauči, aby to vypadalo, že tam s Františkem dováděli.

Mladíka polije horkost, než si uvědomí, že Lucka svým počinem jenom neškodně žertuje. Mohla by se urazit za to, že je z představy jejich sblížení tak vyděšený, ale vezme to v klidu. Knoblochovi si dámské sponky samozřejmě všimnou a Miloš to nepřekvapivě vezme jako znamení, že už je ruka v rukávě. Eva je v daném směru střízlivější a skeptičtější. Že si žena rozpustí vlasy, ještě neznamená, že se hned hodlá na někoho vrhat.

Eva se stane komediální hvězdou sociálních sítí

Úterní večer u Knoblochových završí trapas, jehož obětí se stane Eva. Neprozřetelně vloží na sociální sítě vlastnoručně natočené video, aniž by si ho předtím zkontrolovala. Vypustí tak do světa naprosto směšné dílo, které jí místo seriózních objednávek zajistí hlavně nevyčerpatelný přísun posměšků a pobavených reakcí. Franta ale Evu utěší, že to působí osobitě a vlastně jako záměr, jako by si ze sebe schválně dělala legraci. V moři reakcí se navíc přece jen objeví i vážně míněné objednávky.

Oba Milošové budou chtít vidět Evino video.
Oba Milošové budou chtít vidět Evino video. | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text