Vánoce z Ulice: Ani letos nepřijdete o štědrovečerní speciál, který bude plný hvězd a překvapení

Vánoce z Ulice: Ani letos nepřijdete o štědrovečerní speciál, který bude plný hvězd a překvapení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Stalo se už tradicí, že tvůrci nekonečné Ulice nadělují divákům speciální štědrovečerní díl jako poděkování za přízeň. Ani tento rok nebude výjimkou, a tak se můžete těšit na rušné vánoční trhy uprostřed náměstíčka, kde se podle slov paní producentky v jednu chvíli protne co nejvíce osudů.

Štědrovečerní Ulice bude v mnoha směrech výjimečná

Sváteční epizoda Ulice nebude na televizních obrazovkách chybět ani letos. Ponese název Vánoce s překvapením a vedle jedinečné štědrovečerní atmosféry nabídne i celou řadu hvězd. Tvůrci slibují, že bude v mnoha ohledech výjimečná.

Jaké Vánoce asi prožijí Luděk s Kristýnou?
Jaké Vánoce asi prožijí Luděk s Kristýnou? | Zdroj: TV Nova

„Také letos od nás diváci dostanou krásnou nadílku a splníme jim hned několik přání. Tím největším je, že by rádi viděli, jak tráví Vánoce postavy, kterým fandí po celý rok a jejichž životní osudy s nimi prožívají,“ prozrazuje kreativní producentka Ulice Silvia Klasová a dodává: „Zároveň nám píšou, jak je pro ně vánoční pauza ve vysílání Ulice dlouhá, že se jim po seriálových hrdinech stýská. Takže jsme se před pár lety rozhodli, že je každý rok potěšíme speciálním vánočním dílem, ve kterém se letos v jednu chvíli protne co nejvíce osudů a ve kterém se zároveň sejde na jednom místě co nejvíce uličních postav.“

Náměstíčko zaplní čarovné vánoční trhy

Na konci prosince tedy bude mít seriál tradiční pauzu ve vysílání, která potrvá několik dní. Zatímco loni jsme se s Aničkou (Ljuba Krbová) a rodinou Knoblochových vydali do Kašperských Hor, kde jsme se poprvé setkali s Milošovými rodiči a zúčastnili se napínavého pátrání po ztraceném Miloškovi (Lukáš Masár), letos zůstaneme bezpečně schovaní ve známém prostředí uličního náměstíčka, kde proběhne i velké finále u nazdobeného stromu. To ovšem rozhodně neznamená, že bychom přišli o dobrodružství a zajímavé zážitky.

Letos se s hrdiny z Ulice vydáme na vánoční trhy.
Letos se s hrdiny z Ulice vydáme na vánoční trhy. | Zdroj: TV Nova

Vánoční epizoda tohoto roku nás okouzlí nejen krásně ozdobenými domácnostmi, hřejivými koledami a atmosférou pospolitosti, ale i několika novinkami. Tou první je skutečnost, že se děj daného dílu nebude odehrávat pouze během Štědrého dne, jak jsme byli v minulosti zvyklí, ale začne se odvíjet o pár dní dříve, když přípravy na svátky vrcholí. Jedním z důvodů pro tuhle změnu je snaha tvůrců uvést diváky do jednotlivých příběhů Marečkových, Nyklových a Volákových.

Dalším atraktivním přídavkem budou charitativní trhy na náměstíčku, kde se o pohoštění postarají pochopitelně Nyklovi z bistra a Kateřina (Martina Randová) s Martinou (Natálie Holíková) z hospody U Jindřicha. K zakoupení tu bude nejen voňavý punč a lahodný guláš, ale i pěkné dárečky pro poslední opozdilce. Tak si to nenechte ujít.

Vánoční speciál Ulice přinese TV Nova na Štědrý den v 17:30, ale uživatelé Voyo si ho můžou nadělit s týdenním předstihem. 

Zdroje článku:
  • Vánoční presskit TV Nova,
  • autorský text