Anežka Rusevová z Ulice výrazně zhubla. Už ji nebavilo hrát jen obtloustlé holky

Anežka Rusevová z Ulice výrazně zhubla. Už ji nebavilo hrát jen obtloustlé holky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Ulici hraje Anežka Rusevová sedm let, kromě toho ji můžeme vídat v historické romanci Eliška a Damián, kde se coby pruská princezna obléká do vznešených rób. Víc než to ale fanoušky ohromilo, když se na Instagramu objevila její fotka v jednoduchých šatech, ve kterých vynikla její štíhlá postava.

S Václavem Svobodou se vždy hodně nasměje

Ulice slaví osmnáct let a při této příležitosti se herci sešli na párty, kde mnozí z nich poskytli rozhovor. Mezi nimi byla také Anežka Rusevová, která je v seriálu už sedmým rokem. Na cestu Ulicí se jí vzpomíná hezky, pro eXtra.cz upřesnila, že poprvé tam zamířila 15. dubna 2016. Měla z toho tenkrát poměrně velkou radost, protože se jednalo o větší casting. Pochopitelně byla moc šťastná, když jí potom zavolali, že roli dostala.

Podobně jako jiným hercům se i jí občas stává, že ji lidé oslovují jménem její postavy, tedy jako Vendulu. Na natáčení zažila rovněž celou řadu vtipných momentů. „Prakticky vždycky, když točím s Václavem Svobodou, jsou to vtipné momenty,“ prohlásila se smíchem. Lumírovi, jehož Václav Svoboda hraje, a Vendule přitom v nejnovějších dílech příliš do smíchu není. Práce mají až nad hlavu a do toho se musejí starat o babičku, která kvůli zraněné noze potřebuje nepřetržitou péči. Velmi jim pomáhá ochotná Kateřina (Martina Randová), jejíž dozor je ale mrzuté Vilmě (Jaroslava Obermaierová) spíše na překážku.

Role nevzhledných a obtloustlých žen se jí přejedly

Anežka Rusevová relativně nedávno šokovala okolí svou fyzickou proměnou. Podařilo se jí totiž shodit přes dvacet kilogramů. Co ji k tomu vedlo? „Už jsem se na sebe nechtěla takhle koukat, a tak jsem si jednoho dne řekla, že zkusím trochu zhubnout.“ Ostatním by poradila, aby si to v hlavě nastavili jako určitý projekt, který je třeba někam dotáhnout. Cvičením v posilovně se netýrala, místo toho prý změnila stravu a začala držet dietu. Další hubnutí neplánuje, chce si jen udržet současný stav.

Před pár týdny okouzlila své fanoušky fotkou v dlouhých letních šatech, které krásně podtrhly její štíhlou postavu. V komentářích pod snímky se hned začaly hromadit komplimenty a není divu, jelikož herečka nejen zhubla, ale vlastně tím také omládla.

„Dlouho jsem byla spokojená i s těmi kily navíc, necítila jsem se ošklivá. Ale možná právě stále se opakující role, kde ve scénáři stojí ‚nevzhledná a obtloustlá‘, mi začaly vadit,“ vysvětlila už dříve pro Deník.cz.

Nejnověji se jí teď dostalo tak trochu komické role pruské princezny Frederiky ve všemi opovrhované historické romanci Eliška a Damián, která se snaží být českou obdobou americké romantické komedie Kate a Leopold. Jako Frederika nosí Anežka Rusevová honosné róby, bohužel však zároveň musí mít i příšernou paruku, která u diváků vyvolává salvy smíchu. Všudypřítomná kritika seriálu herečku pochopitelně mrzí a jen doufá, že se to časem zlepší. Kdo ví, seriál koneckonců teprve začal.

Zdroje článku: