Roman Vojtek z Ulice miluje sladké, ale zkouší výzvu, při níž si cukr odpírá

Roman Vojtek z Ulice miluje sladké, ale zkouší výzvu, při níž si cukr odpírá
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Z Ulice ho známe jako přísného Hynka Urbana, který pojímá Šímovu výchovu po svém a nezdráhá se sáhnout po sledovací aplikaci. Ve skutečném životě má Roman Vojtek tři děti a manželku, která báječně peče. To je pro něj v poslední době trochu problém, protože se snaží omezovat sladké.

Do Ulice se vrátil jako přísnější rodič

Návrat Romana Vojtka do Ulice někteří diváci ocenili, jiní by se bez něj pravděpodobně obešli, a to zřejmě i proto, že se v aktuálních dílech vybarvuje jako až nesmyslně přísný rodič. Šimon už dlouho potřeboval pevnější ruku a důslednější výchovu, o tom žádná. Ale šmírovat syna na každém kroku prostřednictvím sledovací aplikace v telefonu, to je přece jen trochu moc, a to nejenom na Šimona, nýbrž také na Gábinu a Jirku Hermana. Právě Jirka se uvolí Šímovi pomoci ke schůzce s Valerií, a tak se rozhodne obejít Hynkův zákaz, což samozřejmě nezůstane bez nepříjemných důsledků a hádek. V nejnovějších dílech seriálu Šimon dokonce otevřeně projeví zájem bydlet zase s mámou. Bude to pro Hynka dostatečně velká ťafka, aby upustil od nesmyslného sledování chlapcovy polohy?

Miluje sladké, ale už měsíc se vyhýbá cukru

Roman Vojtek se nedávno zúčastnil akce spojené s cukrářstvím. Jak je na tom on sám, co se týče sladkostí, prozradil v rozhovoru pro eXtra.cz. „Celoživotně jsem na tom velice kladně, miluju sladké, snídám sladké, odpoledne mám sladké… Momentálně jsem se ale rozhodl pro takovou dvouměsíční výzvu. Na svém YouTube kanále jsem to zpracoval do vlogu. Jmenuje se ‚Pryč s Milanem‘. Rozhodl jsem se vyzkoušet, jaké to právě bez toho sladkého je, takže už celý měsíc absolutně necukruju, nic si nesladím, nejím žádné sladké. Mám takzvaný přerušovaný půst. Po počátečních bolestech hlavy, když tělo nedostalo sladkou drogu, to byla trošku krušná chvíle. Teď už je to v pohodě.“ Herec má zatím v plánu vydržet zmíněné dva měsíce, tak uvidíme, jak se to vyvine…

Dorty má rád v omezeném množství – když jsou dobré a z rukou zkušených cukrářů. Jelikož ale pochází z Valašska, nejraději má prý tvarohové valašské frgály, buchty, mazance, vánočky… Stačí to jen zmínit a člověku, který si celý měsíc odpírá sladké, se hned začnou sbíhat sliny. Manželka je také velkou milovnicí sladkého. Doma peče často, dobře a rozmanitě, teď tedy bohužel pro něj. Alespoň má Roman Vojtek velkou výhodu v tom, že žádné jídlo nevnímá jako neoblíbené. Chutná mu prakticky vše. Snad jediné, co úplně nemusí, je vlhký mák – třeba právě v tom sladkém. Maková buchta nenáleží mezi jeho favority, ale takový sladký loupáček posypaný mákem, to by určitě šlo. A zase jsme u těch tekoucích slin…

Po letech chystá nové divadelní představení

Co se týče práce, moc toho do budoucna neplánuje. Tak trochu si naordinoval důchod, ale něco točí. Nadále hraje v Ulici a ve Zlaté labuti, má jedno divadelní představení. Dlouhou dobu nenazkoušel žádné nové, ale teď s jedním divadlem pracuje na sólovém projektu, který zatím nechce více přibližovat. Bude to o otci prožívajícím šestinedělí své ženy, s čímž má coby táta tří dětí cenné zkušenosti.

Zdroje článku: