Johnny Depp nemá zrovna dobré období, může se ale těšit z podpory svých fanoušků

Johnny Depp nemá zrovna dobré období, může se ale těšit z podpory svých fanoušků
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V souvislosti s nedávnými problémy herce Johnnyho Deppa se prostřednictvím sociálních sítí fanoušci mobilizují a zastávají se herce, který už je nějaký čas v hledáčku bulváru kvůli svému rozvodu a žalobě bývalé manželky Amber Heard. Ta herci výrazným způsobem negativně ovlivňuje kariéru.

Na přetřes přišla i Deppova neúčast v plánovaném pokračování filmové série Pirátů z Karibiku. Je to už pár měsíců, co se začalo mluvit o tom, že místo Johna Deppa si v pokračování zahraje Margot Robie. Sama herečka v rozhovoru uvedla, že ještě nic není jisté, jen došlo k jednání.

Od prvního filmu v roce 2003 získala série ohromný úspěch po celém světě a stala se jednou z nejvýdělečnějších sérií v historii.

Po oznámení o tom, že Depp bude ze série odstraněný, se zvedla vlna nevole, protože diváci jsou přesvědčení, že úspěch série stál právě na hereckém výkonu Deppa. V současnosti znovu oživl nápad sepsat za herce petici, a tak se začaly sbírat podpisy. Už jich je přes 300 tisíc. Nejde jen o herce, ale také o filmovou postavu výstředního piráta, který už v šestém pokračování ságy nemá místo. Jack Sparrow přestal být pro produkci zajímavý.

Jen málokdo by si při natáčení prvního filmu s tímto pirátem vsadil na úspěch. A přitom se série stala „korunovačním klenotem“ studia Disney.

Pár kuriozit k připomenutí:

• Postava piráta měla ve scénáři zlaté zuby. Johnny se rozhodl, že si je nechá od svého zubaře implantovat. Ale během natáčení se mu zlatý úsměv tak zalíbil, že si zuby ponechal i po natáčení.

Keira Knightley měla na začátku natáčení 17 let a vůbec si nebyla svým talentem jistá. Bála se, že její záběry nakonec z filmu zmizí. Morální oporou jí byla při natáčení máma, která ji doprovázela.

• Už od prvního dílu Depp často improvizoval s textem a v záběrech jsou vidět udivené tváře herců.

• Pro roli Jacka Sparrowa bylo zvažováno mnoho herců. Byli mezi nimi Jim Carrey, Michael Keaton, Hugh Jackman, a dokonce i Robert De Niro. Ten odmítl, protože byl přesvědčený, že jde o propadák.

• Johnny Depp uvedl, že mu lidé z filmového studia moc nevěřili a nechápali ani jeho improvizace ve scénářích. Dokonce byl na začátku natáčení dotázán, zda je opilý nebo gay.

• V žebříčku nejziskovějších sérií v historii si Disneyho Piráti drží 12. místo. V Americe snímky vydělaly 1,5 miliardy dolarů a celosvětově 4,5 miliardy dolarů. Podle fanoušků série si Depp zasloužil za herecký výkon Oscara. Bohužel v roce 2004 moc nechybělo, ale nakonec zůstalo jen u nominace.