Ulici ovládli influenceři a modelky, pro někoho neznámé tváře a hlavně neschopní neherci

Ulici ovládli influenceři a modelky, pro někoho neznámé tváře a hlavně neschopní neherci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nekonečný seriál Ulice poslední dobou zaplňují neznámé hvězdičky, které na sebe přitáhly pozornost v reality show, jako je Love Island nebo Survivor, a teď si myslí, že najednou umějí i bravurně hrát. Opak je však podle otrávených diváků pravdou.

Přijdou z reality show a troufají si na herectví

Bylo by nespravedlivé tvrdit, že se do Ulice nehrnou žádní známí a kvalitní herci. Jen v poslední době se nekonečný seriál obohatil o charismatického Marka Vašuta a brzy přivítá i legendárního umělce Arnošta Goldflama. Přesto se na první pohled může zdát, jako by se Ulice proměnila v semeniště influencerů, modelek a rádoby hvězdiček, které se blýskly v nějakých reality show, případně si něco odmoderovaly, a najednou získaly pocit, že dovedou obstojně hrát.

Jejich skutečné kvality diváci budou moci – případně už dokonce mohli – sami posoudit v nejnovějších dílech. Ifluencer Martin Carev získal v Ulici sice krátkou, ale údajně cennou hereckou zkušenost, na jejímž základě usoudil, že by se herectví mohl nadále věnovat. Jako barman Honza se však v ateliérech sotva ohřál a už zase zvedl kotvy, aby odletěl na pustý ostrov coby účastník nové řady reality show Survivor.

Jeho kolega Petr Havránek řečený Pítr už za sebou účast v Survivoru má, kromě toho jej můžete znát z Love Islandu a rovněž z Ordinace v růžové zahradě 2. Dá se říct, že ten už má za sebou více hereckých zkušeností. V oblíbeném uličním baru Coolna tak Martina jistě hravě zastoupí.

Modelka s přifouknutou pusinkou neoslnila

Další kratičkou posilou Ulice se stala modelka a influencerka Petra Beníšková z Love Islandu, jež si coby zákaznice v salonu nechá od Jitky Farské upravit nehty a od Ivy Klímové namasírovat ztuhlý krk. Asi není třeba zdůrazňovat, že se jedná o její první větší hereckou zkušenost, její nepřirozené vystupování a prkennost divákům neunikly.

„To je sice pěkné, že ji máme znát, ale vůbec netuším, kdo to je,“ divili se někteří na sociálních sítích, zatímco jiní byli kritičtější: „Ta byla k nepřehlédnutí, no. Umělá, prkenná, nepřirozená. A určitě to nebylo jen bolavým krkem a plastickými zásahy. Jde vidět, že to není herečka.“

Netuším nic o Love Islandu, ale podle přifouknuté pusinky a neschopnosti promluvit jsem si tipla správně. Ještěže to za ni odříkala Jitka. Ano, to jsou opravdu kvalitní posily týmu, tyhle hvězdičky.

Iveta Maurerová na premiéře minisérie Metoda Markovič: Hojer
Iveta Maurerová na premiéře minisérie Metoda Markovič: Hojer | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Ulice se k velké smůle diváků mění na Love Island

Už dříve jsme psali o tom, že v Ulici dojde na jaře k vážné autonehodě, jejíž účastnicí bude Iva Klímová. K natáčení této scény se připojil další finalista reality show Love Island, Adam Sedro. Těžko říct, proč si takzvané celebrity z Love Islandu vybírají Ulici jako svůj startovní bod do hereckého života. Většina diváků to ovšem ani trochu neoceňuje. Jejich oblíbená podívaná tím jen více ztrácí na už tak pochybných kvalitách. Příliš nepomáhá ani zapojení těch, kteří možná mají více zkušeností před kamerou, ale přesto to nejsou kdovíjak známí herci. V seriálu si má brzy zahrát také Iveta Maurerová, moderátorka Víkendové Snídaně. Objevila se už v seriálech Slunečná a Hlava Medúzy.

To jsme dopadli. Už nemáme ani herečky, že se cpou do seriálů takové nuly.

Zdroje článku: