Okouzlující šmírák Joe se vrátí ve 3. sérii YOU již v příštím roce

Okouzlující šmírák Joe se vrátí ve 3. sérii YOU již v příštím roce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Šarmantního Penna Badgley na našich obrazovkách znovu uvidíme již v příštím roce v pokračování úspěšného seriálu Netflixu You. Obsazení již napovídá o vývoji třetí série. Jak uspěje Joe ve svém honu za láskou?

Pokračování seriálu bylo oznámeno jen pár týdnu po premiéře druhé série v roce 2019. Tenkrát Joe odešel začít nový život do Los Angeles. Získal zde práci prodavače knih a tentokrát opravdu vynikl kontrast mezi pohnutými moderními Kaliforňany a jeho zdánlivě konzervativní osobností. Jeho oprošťování se od Beck a touhu po pauze od vztahů brzy zhatí Love Quinn (Victoria Pedretti), jeho nová kolegyně. Pohledném prodavači se znovu probouzí stalker, který pro svoji vysněnou dívku udělá všechno. Naprosto všechno. 

Druhá série končí poměrně otevřeně, nastěhováním Joeho a těhotné Love do klidného sousedství. Zní to jako začátek ideálního rodinného života, ale Joeho velmi brzy zaujme jejich sousedka. To se ale vymyká knižní předloze Skrytá těla, kde doslova šílený milenec skončí ve vězení. Pokud bude třetí série finální, možná k tomu dojde tentokrát. Scénáristka Sera Gamble, ale tvrdí, že je stále co vyprávět, a to klidně po několik dalších sérií. 

 V nové sérii se vrátí také Victoria Pedretti, což je zásadní znamení, že tentokrát Joe jen tak neuprchne své minulosti, stejně jako to udělal na začátku druhé série. Při starém zůstali i tvůrci Sera Gamble a Greg Berlanti, zbytek obsazení ovšem stále oznámen nebyl. Není tak jasné, zda se objeví jeho minulé lásky Candice nebo Beck. Otázkou také zůstává, zda se You nezařadilo mezi ostatní filmy a seriály, jejichž natáčení se kvůli pandemii koronaviru pozastavilo. Předpokládalo se, že premiéra bude plánována na jaro, budeme ale rádi, pokud k ní v příštím roce vůbec dojde. 

Z drobných útržků rozhovorů víme, že postava Love se neočekávaně vyvine a tentokrát to bude Joe, kdo se bude bát. Vzájemně se stanou největším nepřítelem toho druhého.