Hollywoodské páry, které jsou stále spolu. Jaký je jejich recept na šťastné manželství

Hollywoodské páry, které jsou stále spolu. Jaký je jejich recept na šťastné manželství
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak již víte, hereckých párů by se našly řady, většina v nich však nemá moc dlouhého trvání a jejich manželství končí po pár letech. To ale neplatí pro všechny. Některé známé páry jsou spolu již přes dvacet let! Kdo z Hollywoodských hvězd to spolu vydržel až do teď?

Meryl Streep a Don Gummer

Známá Oscarová herečka Meryl Streep a sochař Don Gummer tvoří manželský pár již přes 40 let. Společně mají 4 děti a stále spolu udržují skvělý vztah. Potkali se, když Meryl natáčela drama Kramer vs. Kramer a o šest měsíců později se konala svatba.

Svůj soukromý život si herečka raději nechává pro sebe, prozradila ale, že na manžela měla štěstí, protože si i po tolika letech stále rozumí. Prý jsou dva protiklady, co se navzájem přitahují. Jak jste si mohli všimnout Don Meryl hrdě doprovázel i na několik veřejných akcí. 

Čtěte také: Slavné filmové páry mimo kameru, láska nebo nenávist?

Sarah Jessica Parker a Matthew Broderick

Tento herecký pár spolu je už 29 let. Společně mají 3 děti – syna Jamese a dvojčata, která jim odnosila náhradní matka, protože se herečce již nedařilo podruhé otěhotnět.

Pár své soukromí také příliš nesdílí, ale stále se mají rádi. Matthew prozradil, že tajemstvím jejich vztahu je především dobrá komunikace. Podle něj je důležité si vše vyříkat a nechodit spát naštvaní.

Jejich vztah nyní jen vzkvétá. Tak snad jim to vydrží co nejdéle.

Čtěte také: Slavné páry, které se daly dohromady při natáčení. Komu z nich to vydrželo

Pierce Brosnan a Keely Shaye Smith

Bývalý James Bond a jeden z Donniných nápadníků z Mamma Mia! se s novinářkou, moderátorkou a herečkou Keely Shaye Smith seznámil již před 25 lety. Manželi jsou 19 let a společně mají dva dospělé syny: Dylana a Parise.

Stále jim to spolu klape a často vyráží na společné dovolené. Pierce tvrdí, že klíčem k úspěšnému vztahu je kvalitní společně strávený čas.

Čtěte také: Dokonalý muž, dokonalá žena: Nejkrásnější česká herecká dvojice oslavila 44. výročí svatby

Julia Roberts a Danny Moder

Tento Hollywoodský pár se seznámil při natáčení komedie Mexičan v roce 2000. Jen o dva roky později už přišla svatba. Společně mají 3 děti – dvojčata Hazel Patriciu a Phinnaeuse "Finna" Waltera a syna Henryho Daniela.

Pár o svém osobním životě také příliš nesdílí. Julia ale v jednom rozhovoru pobaveně prozradila, že jejich tajemstvím k udržení vztahu je nejspíš líbání.

Tak kdo z nich se vám spolu líbí nejvíc?