Co konkrétně plánuje Luděk s Vandou?

Co konkrétně plánuje Luděk s Vandou?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Luděk s Vandou už nějakou dobu tvoří pár. Vydržel to s ní dokonce déle, než kdokoliv z diváků Ulice čekal. A to je s ní takřka celý den, protože spolu pracují. Vandu už dokonce představil i svým dětem. Ale co konkrétně s ní plánuje? 

Původně chtěl Luděk s Vandou provokovat Blanku

Zatímco dříve, když byl ještě s Blankou, by si Luděk o Vandu neopřel ani kolo, později ji potkal v kavárně, kde si vínem léčila žal z Evžena a dal se s ní do řeči. Zjistil, že ti dva mají podobný osud, někdo je zradil. A tak si vzájemně začali foukat své bolístky. Luděk Vandě dodal sebevědomí, ona mu zase nějaké informace, které ho v tu chvíli zajímaly.

Potom Luděk dostal nápad, že Vandu využije k tomu, aby Blanku vyprovokoval. Začal se s Vandou scházet v jejím bytě, což pro Blanku znamenalo nepříjemnosti, protože ho denně potkávala na chodbě. Potom o Blance začal šířit lži a navedl Vandu proti ní. Když ho Evžen vystrkal z Blančiných dveří, shodli se s Vandou na tom, že je to na ohlášení policii. Tam ale moc neuspěl a to Luďkovi trošku sebralo vítr z plachet. 

Luděk štve Vandu proti Blance, Zdroj: TV Nova

„Zatímco dříve to vypadalo, že má Luděk s Vandou promyšlený plán, teď jsou ti dva spíše pro smích. Luděk Vandu představil svým dětem, ty se ale moc nadšeně netvářily.“

Otázkou je, jak dlouho Luděk s Vandou zůstane?

Pro praktický život není Vanda (herečka Kristýna Hrušínská) příliš použitelná a Luděk si to uvědomuje. Na postelové radovánky mu je dobrá a také se s ní rád promenáduje před Blankou a Marií. Od svých profesních kontaktů ji ale drží raději dál. Sice jí nabídl práci překladatelky, v tomto odvětví je však Vanda více než dobrá. V práci dokonce ještě neřekl, že s Vandou tvoří pár a kdoví, jestli se k tomu vůbec nějak dostane.

Otázkou totiž zůstává, jak dlouho to Luděk s Blankou ještě potáhne. Zdá se, že zájem okolí o ně vyprchal a Vanda určitě není žena, kterou by si Luděk představoval. Člověk, aby jí neustále lichotil a držel nad vodou, jinak se utápí v sebelítosti. A to Luděk nejspíš dlouho nevydrží. 

Zdroj článku:
  • Autorský text