Dcera Pavla a Venduly z Ulice je jako paní Columbová. Až vyroste, bude vypadat takhle

Dcera Pavla a Venduly z Ulice je jako paní Columbová. Až vyroste, bude vypadat takhle
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pavlík a Vendula se už dva roky radují z krásné dcerky, ze které jsme toho ale zatím moc neviděli. Pořád ji někde schovávají a jenom si o ní povídají, a tak můžeme jen spekulovat, jak asi Eliška dnes vypadá a jak by mohla vypadat za několik let. Umělá inteligence má jasnou představu.

Porod proběhl rychle a bez táty

V roce 2021 přišla na svět dcera Pavlíka a Venduly Pelcových. Stalo se tak trochu nečekaně, protože Vendy (Anežka Rusevová) měla mít původně termín porodu až o dva týdny později, ale než se Pavlík (Jan Řezníček) nadál, bylo po všem. Zatímco si doma v klidu vařil něco dobrého k snědku, jeho manželka to v porodnici zvládla celé oddřít sama. Jméno vybírali dlouho a pořád se nemohli na ničem shodnout, nakonec se ale rozhodli pro Elišku. Ta si okamžitě omotala kolem prstu dědečka Lumíra (Václav Svoboda) i prababičku Vilmu (Jaroslava Obermaierová), která o ní každou chvíli básní.

Už jsou to dva roky, co je děvčátko na světě, přesto diváci zatím neměli mnoho příležitostí si jej pořádně prohlédnout. O Elišce se často mluví, ale nikdy nám ji neukážou, a tak začíná být přirovnávána ke slavné paní Columbové. Dočkáme se jí u Nyklových alespoň během Vánoc, nebo nebude k vidění ani pod stromečkem? Nechme se překvapit.

Ta holka je celá maminka

O tom, jak by dcera Pavla a Venduly mohla do budoucna vypadat, se ale můžeme přesvědčit už teď díky kouzlům umělé inteligence. Prohlédněte si fotografie, které zachycují potenciální Elišku v různých etapách jejího života. Nekonečný seriál Ulice se vysílá už osmnáct let, a pokud tady s námi bude ještě dalších deset nebo dvacet let, možná jednoho dne uvidíme právě takovou Elišku Pelcovou.

Eliška v 10 a 18 letech podle AI
Eliška v 10 a 18 letech podle AI | Zdroj: Zuzana Nová / Midjourney

Scenáristé by mohli stabilní vztah rozbourat

Další dítě Pavel a Vendula zatím neplánují. Pavlík by sice moc chtěl a v jednu chvíli už to dokonce vypadalo, že Elišce přibude sourozenec, ale Vendula se na další těhotenství necítí, a tak ji přepadla velká úleva, když se ukázalo, že těhotenský test byl negativní. Ale kdo ví, co Ulice přinese dál a jaká překvapení si tvůrci přichystají právě pro Vendulu a Pavla. Tihle dva mají jeden z nejstabilnějších vztahů, který zatím odolal každému drobnějšímu zemětřesení, dokonce i Pavlíkově chvilkové zamilovanosti do krásné Martiny Dubovské (Natálie Holíková). Doufejme, že to tak zůstane a že se do budoucna nepřižene nějaká bouře…

Eliška v 28 a 40 letech podle AI
Eliška v 28 a 40 letech podle AI | Zdroj: Zuzana Nová / Midjourney
Zdroje článku: