Aničku v Ulici čeká zajímavá sezóna. Dostane se do nového prostředí a mezi nové postavy

Aničku v Ulici čeká zajímavá sezóna. Dostane se do nového prostředí a mezi nové postavy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Z postavy Aničky Liškové se v nekonečném seriálu Ulice stala vedlejší role. Objevovala se jen občas, aby vyslechla stížnosti ze života kamarádky Evy nebo novinky týkající se Františka. V nové sezóně ji ale podle všeho čeká spousta zajímavých změn. K možnému návratu Bedřicha se radši nevyjadřuje.

Každý se potřebuje o někoho opřít

Na premiéře třetí řady minisérie Iveta se ukázala také herečka Ljuba Krbová, divákům TV Nova známá mj. z nekonečného seriálu Ulice jako milá Anička Lišková. S Ivetou Bartošovou se mimochodem osobně neznala. Jak řekla v rozhovoru pro eXtra.cz, do pěvecké branže příliš často nezavítá. Samozřejmě se ale o její příběh zajímá, navíc má ráda ten společný zážitek v kině, takže nové epizody ji pochopitelně také zlákaly.

Na smutném osudu známé zpěvačky je podle ní vidět, že člověk zkrátka potřebuje mít v životě nějakou oporu, zejména pokud je obklopen médii a jejich ustavičným zájmem. Ona ji zajisté potřebovala, ale bohužel nenašla tam, kde hledala. „Myslím, že je dobré mít samozřejmě někoho po boku, ale je také dobré být zakořeněná ve svých vlastních nohách a mít nějakou oporu ve vlastním světě,“ dodala herečka s tím, že pomocnou ruku nejčastěji najdete na konci svého ramene.

Anička se v Ulici dostane do nového prostředí

V únoru se Ljuba Krbová vrátila z dovolené v Maroku. V současnosti se chystá na dobrodružnou – a rozhodně ne svoji první – cestu do Číny. O herečce je všeobecně známo, že cestování miluje a navštívila už celou řadu exotických destinací. Dlouho se také věnuje čínským bojovým uměním, ale necouvne prakticky před žádnou adrenalinovou výzvou. Ráda fotografuje a poznává nové věci. Kdy jindy než teď, pravda?

Herečka zkrátka žije naplno, a když zrovna neběhá po světě, můžeme ji vídat na divadelních prknech s kolegou Adrianem Jastrabanem nebo ve zmíněné Ulici, kde však byla její dějová linka v poslední době vcelku omezená. To by se, jak tajuplně naznačila, mohlo nyní změnit.

Ljuba Krbová v aktuálních dílech Ulice
Ljuba Krbová v aktuálních dílech Ulice | Zdroj: TV Nova

„Ta sezóna bude zajímavá, protože se v Ulici objeví nové prostředí, ve kterém budu. Objeví se kolem mě noví lidé a já se na to samozřejmě strašně těším.“ Na základě toho se dá soudit, že Anička Lišková konečně zase vstoupí do popředí, jak je to ale s možným návratem jejího bývalého manžela Bedřicha? „No comment,“ zasmála se Ljuba Krbová.

I po letech to Ljubu Krbovou v Ulici baví

Postava Aničky se aktuálně objevuje jen občas v souvislosti s dějovou linkou Evy (Vanda Hybnerová) a Miloše (Jiří Štrébl) Knoblochových nebo mladého Františka (Matyáš Valenta), jenž se ovšem v dohledné době chystá na Erasmus do Amsterodamu, takže možná ze seriálu na čas zmizí. Nebo snad definitivně? To je zatím ve hvězdách a hlavách scenáristů. Anička je součástí Ulice od úplného začátku, tedy od roku 2005, a její představitelku to tam pořád baví. Patří k těm oblíbenějším postavám, na rozdíl třeba právě od Franty, jehož případný odchod by většině diváků nijak zvlášť nevadil.

Zdroje článku: