Blanka z Ulice bude čelit Evženově exmanželce, Kristýna zase ezošmejdce Julii

Blanka z Ulice bude čelit Evženově exmanželce, Kristýna zase ezošmejdce Julii
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vztahem Blanky a Evžena v nových dílech otřese jeho bývalá manželka Hana, která má pro návrat pádný důvod. Luděk bude mít nervy na pochodu kvůli vlastní manželce, z níž by rád udělal bývalou. Vanda se ovšem jen tak nevzdá, podobně jako Julie, kterou se Kristýna rozhodne zničit pro blaho všech.

Odjištěný granát v podobě Evženovy exmanželky

Podzim si pro rodinu Volákových připravil řadu náročných zkoušek. Tou nejpřekvapivější bude náhlé zjevení Evženovy bývalé manželky Hany Šmýdové (Adéla Gondíková), která se mu po letech vrátí do života s hodně dobrým důvodem, jímž mezi Evžena a Blanku vrazí klín. Čím jim způsobí pořádný šok?

Ať už to bude cokoliv, jistě to ohrozí i jejich nejnovější plány proměnit část rodinného statku na malebný penzion. Blanka (Linda Rybová) se k Evženově (Martin Finger) smůle na venkov stěhovat nechce, ale nemá nic proti tomu, aby se nemovitost nějak užitečně využila. S tím ovšem absolutně nesouhlasí Marie (Jitka Smutná), pro niž je statek nadále srdeční a čistě rodinnou záležitostí.

Jejich vztah stojí před další zkouškou.
Jejich vztah stojí před další zkouškou. | Zdroj: TV Nova

Takovou postavu Adéla Gondíková ještě nehrála

Adéla Gondíková přijala roli Hany proto, že se jedná o úkol, jaký ještě neměla možnost realizovat. Je to pro ni tedy atraktivní novinka a zajímavá výzva, s níž se ráda popere. Navíc ji těší, když může spolupracovat s lidmi, které zná a s nimiž si rozumí.

„S Lindou Rybovou, Martinem Fingerem a Vasilem Fridrichem se známe opravdu dobře. S Vasilem se potkáváme v rádiu, kde děláme s Terezkou Kostkovou Blízká setkání, s Martinem Fingerem hraje můj bratr v Činoherním klubu a s Lindou Rybovou jsme byly spolužačky. Ona je samozřejmě mladší, ale už na škole jsme se potkávaly.“

Do boje proti Julii se zapojí Jarka i novinář Tomášek

Složité období nekončí ani citlivé Kristýně (Sára Korbelová), která se před prázdninami potýkala se stále častějšími panickými atakami. Naštěstí v sobě našla sílu k tomu, aby ukončila spolupráci s podvodnou terapeutkou Julií (Jitka Schneiderová), které jde jenom o peníze.

Dívka nejspíš doufala, že už o ní víckrát neuslyší, ale teď se dozví, že jedna z jejích klientek si sáhla na život. To ji přiměje vyrazit do boje a pokusit se před Juliinými praktikami varovat všechny stávající i budoucí klientky. Ezošmejdka Papežová je zkušená soupeřka, která se neštítí využít ke svým účelům nejrůznějších podpásovek. Kristýna se však nenechá zastrašit a zapojí do akce všechny své blízké, včetně táty Luďka (Vasil Fridrich), babičky Marie a její manželky Jolany (Miluše Šplechtová).

Posilu najde také v Jarce (Natalie Golovchenko), s níž se Julie ještě nesetkala, a dokonce i v ambiciozním novináři Daliboru Tomáškovi (Petr Uhlík). S jejich pomocí brzy odhalí Juliinu největší slabinu, ale bude to stačit k tomu, aby zaslepené oběti otevřely oči a spatřily terapeutčinu pravou tvář? A co když celá tahle vyčerpávající válka vysaje z Kristýny veškerou zbývající sílu?

Vanda chce Luďka zpátky za každou cenu

Vedle bitvy s Julií se Luděk bude muset zabývat také svou prolhanou manželkou Vandou (Kristýna Hrušínská), která se vrací z Rakouska s nezlomným odhodláním a jasným plánem: získat ho zpět, ať to stojí, co to stojí. Čeho všeho je schopná, aby dosáhla svého?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova