Které hvězdy z Ulice slaví v březnu narozeniny?

Které hvězdy z Ulice slaví v březnu narozeniny?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V oblíbeném nekonečném seriálu, který se na naších obrazovkách vysílá už od roku 2005 se objevili už stovky herců, my se nyní podíváme na ty, kteří slaví narozeniny v měsíci Březnu.

Martin Hofmann 31.3.1978

Martina Hofmanna známe z Ulice jako Jardu Hejla, rovněž herce známe z mnoha jiných rolích, jedná se o velmi populárního herce, který je často dosazován do předních rolí a velmi mu svědčí role v kriminálních seriálech. Jaroslava známe z Ulice už z roku 2005 kdy byl u samotného zrodu seriálu a dlouhá léta patřil mezi poflakovače, žil u své matky a nežil nijak zajímavý život. V posledních letech se Jardovi velmi vedlo v jeho podnikání.

Adrian Jastraban 23.3.1969

Pro nás moc dobře známý Bedřich z Ulice. V seriálovém příběhu hraje otce Františka, velké změny se kolem jeho osoby děli v období, kdy se rozvedl se svou bývalou manželkou Aničkou, protože ji začal podvádět s Jindrou, se kterou mají dítě. Bohužel ani vztah Bedřicha s Jindrou moc dlouho nevydržel. Nyní je Bedřich ve vztahu s Alicí. V seriálu patří pan Liška k hlavním postavám, a to už od začátku seriálu.

Alice Fixová 17.3.1984

37letá žena, kterou známe z Ulice jako Moniku Farskou. Monika byla vždy důvtipná, sebejistá a velice ambiciózní. Monika pracovala v kadeřnictví, ale nikdy se netajila tím, že mířila výš, vždy ji totiž lákala práce v redakci.

Tomáš Matonoha 13.3.1971

Známého českého herce a moderátora jsme mohli v Ulici potkávat jako Pepana. Manžel Simony Bláhové, který byl dříve nezaměstnaný a následně získal práci číšníka v hospodě u Henryho. Jeho představitele Tomáše Matonohu známe ze seriálů jako je Comeback, Bestiář, Gympl, a také moderoval velmi úspěšný seriál Co na to Češi.

Martin Dejdar 11.3.1965

Foto: Pavel Gwužď / Nextfoto

Martin Dejdar si zahrál v seriálu pohledného mladíka původem z Itálie, který okouzlil a zamiloval se majitelky kadeřnictví ve kterém pracoval. Majitelka salónu Ingrid nemohla z temperamentního jižana spustit oči. Martin Dejdar zažil velmi bohatou kariéru, účinkoval v mnoha českých seriálech a filmech, jedna z jeho větších rolí byla role policisty v Kameňáku. 

Václav Helšus 6.3.1947

Ing. Ladislav Pavlát vstoupil do seriálu jako životem zkušený a vzdělaný starý pán, který přinesl do seriálu také něco jiného než ostatní mladí herci, a to pohled na stáří, nemoci a zvlášť chorobu zvanou Alzheimer. Pan Pavlát pracoval jako stavitel mostů, bohužel však ztratil veškerý elán, nadšení a chuť do života. Kdyby se ho neujala Amálie (Dana Syslová) zřejmě by dopadl opravdu špatně. Po smrti manželky to totiž neměl vůbec lehké.

Všem oblíbeným hercům z Ulice přejeme to nejlepší k narozeninám a spoustu povedených záběru jak v Ulici, tak i mimo ní.

 

Zdroj: