Novinky v kině, na které se můžeme těšit

Novinky v kině, na které se můžeme těšit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
„Den investorů“, který proběhl 10. prosince konečně poodhalil realizaci dalších dlouho plánovaných projektů, o kterých se nevědělo, zda se spustí. Mocní filmového průmyslu se sešli a vynesli karty na stůl. Z mnoha chystaných a již schválených projektů jsou zde některé zajímavé informace:

Nový film Star Wars a návrat Harrisona Forda naposledy jako Indiana Jonese jsou dvě z nejdůležitějších oznámení od studia Disney.

Nový film Indiana Jones by si mohl divák užít v roce 2022 a režírovat ho bude James Mangold. Harrison Ford se tak konečně vrací k nošení slavného klobouku Indiana Jonese popáté a naposledy. Ve věku 78 let (!!!) bude americký herec protagonistou závěrečného filmu stejnojmenné ságy nejslavnějšího archeologa v historii kinematografie. Natáčení začne příští rok na jaře, 40 let po prvním filmu Dobyvatelé ztracené archy, který v roce 1981 znamenal počátek profesorova dobrodružství.

Další celovečerní film Hvězdných válek ponese název Regue Squadron a bude uveden do kin na konci roku 2023. Bude jej režírovat Patty Jenkins (Wonder Woman). Tuto novou kapitolu z daleké budoucnosti bude v této filmové sérii poprvé režírovat žena.

Bylo oznámeno také několik seriálů z vesmírného prostředí Star Wars. Třetí sezóna seriálu The Mandalorian dorazí na Vánoce 2021 a budou zde dvě nové spin-off série.

V březnu je v USA konečně v plánu netrpělivě očekávaná Black Widow se Scarlett Johansson. Na světě je také první trailer ze snímku Loki Tomem Hiddlestonem, který má uvedení do kin naplánované na květen 2021. Oficiálně byl také oznámen film věnovaný Fantastické čtyřce v režii Jona Watsse.

Z filmového světa přichází i další zprávy. George Clooney a Ben Affleck už spolu pracovali jako producenti na filmu Argo (2010), kde se Affleck posadil do režisérského křesla. Teď si George Clooney hledá obsazení pro nový film Tender Bar a volba padla na Afflecka. Půjde už o 8. snímek, kde se Clooney předvede v roli režiséra. Letos se na Netflixu můžete podívat na jeho předchozí snímek Půlnoční nebe, kde si i zahrál.