Děti slavných herců, mají talent nebo protekci od rodičů

Děti slavných herců, mají talent nebo protekci od rodičů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Být dítětem slavných rodičů není taková výhra, jak by se mohlo zdát. Obzvlášť, když se vydáte v jejich šlépějích. Jsou u potomků slavných skutečně škodolibé poznámky o protekci oprávněné?

Maya Hawke

Tato půvabná dáma je dcerou herečky Umy Thurman a herce Ethana Hawka. Nikoho tak nepřekvapilo, když se vrhla na studium herecké školy a následovala profesní zaměření svých rodičů.

Příležitost dostala mladá herečka ve třetí sérii seriálu Stranger Things nebo ve filmu Quentina Tarantina Once Upon a Time in Hollywood. Ačkoli jí slavné jméno bezesporu otvírá dveře a bez své matky by měla u slavného režiséra znatelně těžší pozici oproti jiným herečkám, filmoví kritici o ní soudí, že je nejen krásná, ale i skutečně talentovaná.

Dakota Johnson

Modrooká brunetka je potomkem herečky Melanie Griffith a herce Dona Johnsona. Na filmovém plátně debutovala ve snímku Léto v Alabamě. V něm hrála její matka a režíroval jej nevlastní otec Antonio Banderas.

Výrazně se však mladá herečka prosadila v erotickém filmu Padesát odstínů šedi. Snímek vzbudil mnoho protichůdných ohlasů. Mnozí diváci se škodolibě bavili, kritici snímek odsoudili jako přihlouplý nebo v lepším případě průměrný. Samotná Dakota za svou roli „vyfasovala“ slavnou anticenu Zlatá malina.

Dnes má za sebou na dvě desítky rolí, objevila se například v dramatu The Social Network. Přesto však mnozí soudí, že jí cestu do Hollywoodu proklestilo hlavně slavné příjmení.

Colin Hanks

Americký herec přišel na svět do rodiny slavného herce Toma Hankse a producentky Samanthy Lewes.

V případě tohoto herce se podaná pomocná ruka slavného otce nezapře na první pohled. Právě Tom Hanks svého syna obsadil do jeho úplně prvního filmu. Snímek se jmenoval To je náš hit a Hanks jej nejen režíroval, ale také si v něm sám zahrál.

Ačkoli se Hanks junior herectví stále aktivně věnuje a kritici uznávají, že talent po svém slavném tatínkovi podědil, zatím se mu příliš prosadit nepodařilo a na zásadní průlom ve své kariéře teprve čeká.