Gábina z Ulice si na svatbu vybrala dvoje šaty. Závoj mít nebude, ozdobí se jinak

Gábina z Ulice si na svatbu vybrala dvoje šaty. Závoj mít nebude, ozdobí se jinak
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Aneta Krejčíková si v doprovodu kostymérek vyzkoušela to, o čem sní většina zamilovaných žen – výběr svatebních šatů. V jejím případě se jedná pouze o svatbu seriálovou. Jako Gábina se za snoubence Jirku provdá méně než za měsíc. O tom, jak by měla vypadat, má herečka jasnou představu.

Do svatby Jirky a Gábiny zbývá necelý měsíc

Několikrát se zdálo, že z plánované veselky sejde vinou vlezlých rodičů a jejich ustavičných hádek. O účast na obřadu se v nejnovějších epizodách připravil soudce Herman (Marek Vašut) tím, že synovi a nevěstě hodlal coby dar věnovat náhradní matku. Uhodil tak na nejcitlivější strunu a sklidil kritiku i ze strany diváků.

„Tohle je dost citlivé téma a hlavně soukromé těch, jež se to týká. Pokud by vážně uvažovali nad dítětem a hledali ženu, tak jim má možnost předestřít, ale ne je postavit před hotovou věc. Tohle tlačení k ničemu nevede, akorát se víc naštvou a zatvrdí, hlavně Jirka,“ píše jedna z divaček.

Nevěsta oblékne dvoje šaty. Závoj asi neuvidíme

Snoubenci nicméně dokázali, že jejich vztah stojí na pevných základech a nerozhází ho ani manipulace rodičů. Přípravy na slavnost vrcholí a Gábina už má díky kamarádce Veronice (Hana Holišová) postaráno o dokonalé svatební šaty. Její představitelka Aneta Krejčíková si ovšem ideální šaty pro tuto příležitost teprve vybírá za pomoci kostymérek a promluvila o tom v pořadu TV Nova.

„Představovala jsem si, aby to samozřejmě byl takový ten wow efekt, zároveň mám ráda jednoduchost a zároveň taky musím přemýšlet nad tím, že postava Gábiny není jen tak obyčejná žena v ohledu toho vybírání si oblečení, protože je návrhářka, takže taky musím přemýšlet tímto způsobem, aby to bylo vlastně něčím zvláštní.“

Měli by si Jirka a Gábina zařídit svatbu bez rodičů?
Měli by si Jirka a Gábina zařídit svatbu bez rodičů? | Zdroj: TV Nova

O zvláštním stylu oblékání Gábiny Pumrové se mezi diváky už dlouho vedou kritické řeči. Na to, že tahle postava vede módní salon, se totiž podle názorů mnohých obléká příšerně, do samých neforemných, plandavých a nevkusných kousků. Podobná kritika se snáší na hlavu Karly Marečkové (Markéta Stehlíková) a obecně na skutečnost, že nejkrásnější ženy seriálu skrývají půvab za nevhodnými oděvy. O kvalitách kostymérek tak leckdo pochybuje a nezbývá než doufat, že v případě svatebních šatů se výběr povede lépe.

„Vybrali jsme dvoje šatičky, druhé takové víc na lítačku. Závoj asi mít nebudu, bude to takové jako jednoduše krásné, vymyslíme k tomu nějaký pěkný účes a třeba nějaké ozdobičky,“ dodala Aneta Krejčíková. „Říkaly jsme si s hlavní maskérkou, že bychom to doladily živými kytkami do vlasů, tak uvidíme.“

Do vlastní svatby se herečka nehrne

„Když jsem si zkoušela šaty, tak jsem dojatá nebyla, jsem taková asi chladná královna, ale bývám dojatá občas, když si čtu scénář, protože jim strašně s Jirkou fandím. Jsou neuvěřitelní a já jako většina žen, které sledují Ulici, prostě tu postavu Jirky Hermana naprosto zbožňuju a v podání Honzy Holíka ještě navíc,“ popsala své dojmy herečka, která se zásluhou rolí vdávala hned několikrát. Svatbu Jirky a Gábiny prožívá intenzivněji, možná i proto, že vlastního sňatku se zatím nedočkala.

Vzhledem k tomu, že statisticky se rozvádí nějakých pětašedesát procent párů, mi to přijde zbytečně komplikované. Je to strašně hezký rituál, ale nevím, jestli je to to nejdůležitější.

Zdroje článku: