Bývalé hvězdy seriálu Ulice Johan & Ondra, moderátoři Snídaně s Novou, režírují vlastní pořad

Bývalé hvězdy seriálu Ulice Johan & Ondra, moderátoři Snídaně s Novou, režírují vlastní pořad
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
O tom, že jsou oba nadaní na spoustu věcí, není pochyb. Šest let společně moderovali ranní a odpolední show v rádiu, dobře vypadají, takže o fanynky nemají nouzi a nechybí jim ani humor. Jaký vlastní projekt si sami připravují a režírují?

Johan Mádr a Ondřej Havel, to je dlouholetá dvojice moderátorů těšící se velké oblibě. Nedávno dostali nabídku moderovat populární ranní relaci Snídani s Novou, a tak opustili zázemí Hitrádia a ponořili se do úplně nových vod. Snad i v této disciplíně budou plavat s hlavou nad hladinou. Moderování ale není jedinou jejich činností. 

Jako zástupci mladé generace ovlivňující masy mladých lidí šíří myšlenku toho, že by se lidé neměli brát příliš vážně. Natočili několik streamovaných videí, kterými vtipným způsobem na toto téma poukazují a rovněž předvádějí situace, ve kterých se může ocitnout každý z nás. Na platformě stream.cz běží jejich autorská videa, která si dvojice Johan & Ondra ve spolupráci s jejich kamarádem a kameramanem v jedné osobě sami vytváření, točí a píšou si k nim scénáře.

Do jednoho z videí s názvem Když potkáš svoji ex na Valentýna obsadili skutečnou bývalou přítelkyni Johana Mádra, Annu Kadeřávkovou, se kterou společně prožili 2,5 roku. 

Jak je vidět i na videu, Johan Mádr a Anna Kadeřávková se dokážou nad konec jejich vztahu povznést a nadále zůstávají přáteli. Idea, že by se lidé neměli brát tak vážně, zřejmě platí i v tomto případě. To jejich seriálová láska, díky které se vlastně dali jako skutečný pár dohromady, zdaleka takhle idylicky nedopadla. Byl to novácký seriál Ulice, ve kterém se jako dva studenti potkali před televizními kamerami. Postava Johana Mádra (Richard Weber) dopadla tragicky. Po rozchodu s Rozinou (postava Anny Kadeřávkové) se podnapilý rozjel na chatu, nezvládl řízení a zemřel. 

Zdroj: