Ulice: Iva je ženou jak mezi dvěma muži, tak i mezi dvěma pracemi

Ulice: Iva je ženou jak mezi dvěma muži, tak i mezi dvěma pracemi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když Iva v Ulici začínala, mohla se jevit poněkud nudně a uzavřeně. Pamatujete, jak měl Vítek problémy v práci a ona si Jitce Farské neustále stěžovala, že se bojí, že to bez jeho platu finančně neutáhnou? Tehdy jí vadilo, že se kolem Vítka motá Dita. Ani ve snu by ji tehdy nenapadlo, že v podobné situaci bude i ona sama. Zdá se, že Robertovi jde o více než pouze o její pravidelné pečující doteky na masáži.

Dlouhý a upřený pohled mezi dveřmi

Je u Klímů po všem a může se Vítek těšit na větší rodinnou pohodu? Nebo Žofčino sebepoškozování zaselo mezi Vítka a Ivu semínko nedůvěry? Jestli ano, není se čemu divit. Robert začíná být čím dál tím více důvěrnější, a to hlavně k Ivě. Nedá se předpokládat, že k ní přestane chodit na masáže, a navíc ho Iva nově bude moci potěšit i čerstvě upečenou bagetou. Mezi těmi dvěma něco je. A zatímco Iva sebe sama přesvědčuje, že je tou, která by nikdy rodinu nerozbila a Vítka nepodvedla, Robert by si takovou nevěru nejspíš uměl dost dobře představit. Alespoň dlouhý a na Ivu upřený pohled, který jí věnoval na poslední chvíli mezi dveřmi, mluví za vše. Diváci nejspíš dobře tuší, kam se bude Ulice u Vítků po prázdninách ubírat. Jen aby je Iva nezklamala a Robertovi nepodlehla.

Pro ženu, která si doteď nepřišla nijak zvlášť výjimečná, bude nejspíš hrozně těžké odolat svodům Roberta. Ten se jí v poslední dobře docela otevřel a Iva má pocit, že do něj vidí. Bylo by ale krajně nemístné si s ním vůbec něco začínat. Když pomineme Vítkovy city a jeho věrnost Ivě, kterou prokázal tehdy, když mu Dita nadbíhala, jsou ve hře ještě Žofka a Michal. A v jejich očích by poměrně klesla.

Iva teď na zálety nebude mít čas

A navíc teď, co má Iva domluvenou další práci k masážím, nebude mít na zálety čas. Půjde pracovat do bistra namísto Aničky. A protože je Iva zdatná v kuchyni, nejspíš to rozbalí i v bistru. Konečně ji někdo bude zase potřebovat. Po tom, co jí děti odrostly, se občas cítila nevyužitá. A teď je Vítek neustále v práci a ona by se mohla doma nudit. To raději přilepší rodinnému rozpočtu, za což ji Vítek ocení a Robert bude nejspíš zbožňovat. Jeho bývalka Bohunka Ivě nesahá ani po kotníky. Kéž by měl v životě štěstí na podobnou ženu Ivina levelu. To by pak byl v sedmém nebi, a dokonce by snad kvůli ní omezil i své šermířské kurzy.

Kromě toho, že se Iva bude držet od Roberta dál svým vlastním přesvědčením, bude ji od románku s Robertem odrazovat i Miloš, který se po prázdninách nastěhuje do Frantova bytu. Ten nedopustí, aby Robert v Ivě zažehl jiskru vášně. Má na to totiž čich. Zkrátka drží i svou Evu a u Ivy mu to také nebude dělat problém. Bude zajímavé sledovat Miloše opět v akci. Už jen fakt, že se stěhuje do Frantova bytu, dává divákům naději, že o jeho dějovou linku nepřijdou.

Zdroj článku:
  • Autorský text