Barbora Vyskočilová z Ulice by vlastní svatbu chtěla mít večer a s pořádným mejdanem

Barbora Vyskočilová z Ulice by vlastní svatbu chtěla mít večer a s pořádným mejdanem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ulice se rozloučila s osmnáctou sezónou milou rodinnou svatbou Tonyho a Dominiky, jejíž oslava proběhla – jak jinak – v Coolně. Představitelka nevěsty, Bára Vyskočilová, promluvila o vlastní vizi dokonalé svatby. Od té seriálové se v mnohém liší. Měla by být trochu „divočejší“.

Dominika měla na svatbě své skutečné rodiče

Bývá tradicí, že se Ulice před letními prázdninami loučí s diváky velkolepou svatbou. Letos padl los na Tonyho a Dominiku, kteří do toho konečně praštili po několika letech společného soužití. Ostatně, z jejich prvního dítěte už je slečna a další potomek tu bude co nevidět. Zřejmě i proto snoubenci zvolili intimní rodinnou svatbu na radnici, kde se brali také Karla s Kryštofem.

Herečku přivedl k oltáři její vlastní tatínek.
Herečku přivedl k oltáři její vlastní tatínek. | Zdroj: TV Nova

Hostina se slavnostní tabulí proběhla samozřejmě v Coolně, ale Tony tentokrát nepracoval a jen si společně s ostatními vychutnával kouzelné chvíle, za což byla Dominika určitě vděčná. Oslava přesto proběhla nestandardním způsobem, a to zásluhou Věrky, která se neúmyslně postarala o kulturní vložku. Měla totiž přinést vlastnoručně upečený a nazdobený dort, ale na schůdku ztratila rovnováhu a poslala celou tu nádheru k zemi. Konečně ukázala, že je také jenom obyčejný smrtelník, jemuž se občas něco nevyvede podle představ.

Právě během svatební hostiny měli diváci možnost poprvé spatřit rodiče Dominiky, aniž by možná tušili, že se jednalo o její opravdové rodiče. Stalo se tak z čistě praktického důvodu. Představitelka Dominiky, Barbora Vyskočilová, totiž potřebovala, aby jí někdo pohlídal dceru Eddu, která v Ulici hraje Toničku. Měla tak v jednu chvíli na place téměř celou rodinu.

Ideální svatbu si herečka představuje trochu jinak

Co se týče nevěstiných šatů, ty se dle slov Barbory Vyskočilové pečlivě vybíraly, jak prozradila v pořadu TV Nova. „Moc děkuji dámám kostymérkám a výtvarnicím, že se mnou šaty konzultovaly. Dokonce Markéta Stehlíková, moje spoluhráčka Karla, mi poslala tip. Jsem ráda, že mám tyhle šaty, protože si myslím, že pro tu těhotnou jsou docela vkusné. Zároveň to alespoň podle mého názoru působí pořád ještě docela mladistvě.“ Dodává, že v tomhle stavu – ve třetím nebo čtvrtém měsíci těhotenství – by sama do podobného outfitu klidně šla.

Šťastní novomanželé
šťastní novomanželé | Zdroj: TV Nova

Radovat se ze svatby na plné pecky ale Tony s Dominikou tak úplně nemohli, a to především kvůli napjatému vztahu mezi Kryštofem a Karlou, což si uvědomovala i herečka Bára Vyskočilová. Zmínila, že právě samotná svatba by jejich přátele možná mohla dovést k tomu, aby ještě zkusili zachránit vlastní manželství.

Na otázku, zda by si Barbora představovala svoji skutečnou svatbu stejně jako tu seriálovou, s úsměvem odvětila: „Chtěla bych večírek. Dokonce jsem slyšela, že teď frčí nějaké svatby, které začínají až večer. Že vlastně nemáte ten oběd, časovou proluku, ale je prostě normálně večeře formou bufáče a potom mejdan, to bych chtěla já. Tak čekám, až mi děti odrostou, až si to budu moct dovolit a pořádně se spráskat.“

Ještě si není úplně jistá, jestli svatbu nutně potřebuje. Určitě by ale nebyla tou, kdo poklekne a požádá druhého o ruku. V tomto směru je prý staromilec.

Zdroje článku: