Barbora Vyskočilová: usměvavá barmanka z Ulice

Barbora Vyskočilová: usměvavá barmanka z Ulice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Barbora Vyskočilová si do Ulice odskočila z divadelních prken. V televizi ji diváci mají šanci vídat v nekonečném seriálu Ulice, kde účinkuje už od roku 2009.

Úsměv na všechny strany

Všichni víme, že práce s lidmi si žádá vřelost a pokoru. A s lidmi, ze kterých srší pozitivní energie je radost pracovat. Zářným příkladem je barmanka Dominika Tycová, které přátelé říkají zkráceně - Domča. Ta do prostor baru vstoupila poprvé už v roce 2009, kde se zhostila perfektně role barmanky. 

Jaká tahle sympaťanda je?

Zprvu možná šedá myška se měnila v jakousi vrbu, za kterou si lidi z Ulice chodili pro rady, ale i se svým bolem. A Domča tu byla vždy pro ně. Nikdy by se neotočila k nikomu zády. A právě díky tomu si získala srdce mnohých lidí. 

Barbora Vyskočilová, která postavu sympatické Domči ztvárňuje, v rozhovorech přiznala, že jí tato postava je velmi blízká a sympatická. I když se její postava zprvu tvářila jako neutrální, v průběhu času se vyvinula v jednu z nejvíc sympatických ženských rolí v celé Ulici. A za to vděčí díky jejímu smyslu pro spravedlnost a život bez předsudků.

Osudová láska jménem Tony Benda

Tony Benda byl kdysi manželem kadeřnice Digi. Do Ulice zavítal poté, co ho propustili z vězení a s Domčou si padly okamžitě do oka. Okolí Dominiku ale před Tonym varovalo a několikrát jí Tonyho minulost byla připomínána. Po nějaké době Tony začal pracovat v Coolně, a stal se tak Domčiným kolegou.

Domča byla zároveň jedna z mnoha lidí, kteří se Tonyho zastávali, a věřila, že si každý zaslouží druhou šanci. Jak šel čas, tihle dva si začali být čím dál tím bližší a z kolegů se rázem stal oficiální pár. Netrvalo to tak dlouho a z Domči se stala paní Bendová. 

Vítej, Antonie

Domča s Tonym nakonec otěhotní, ale porodí bez něj. Když se poté Tony objevil u novopečené maminky, nemohl samým dojetím ani mluvit.
„Jak se jmenuje?“ zeptal se tehdy Bářin seriálový manžel.

A když mu odpověděla, že Antonie, Tony se málem radostí rozbrečel. Malou Toničku se slzami v očích vítalo nespočet fanoušků Ulice. 
Bára navíc nebyla těhotná jen ve scénáři, ale i mimo něj.

Krátce po porodu si Bářina dcerka krátce po narození střihla svou první velkou roli. Od natáčení v porodnici uběhly skoro dva roky. Z malé Eddy, představitelky Toničky, už je velká slečna a z Báry se stala dvojnásobná maminka. Jak si herečka užívá mateřství? A co doporučuje všem, kteří s miminkem otálejí?

,,Doporučuju všem. Mějte ty děti takhle brzy po sobě. Je to dobrý!"

A tak si další Benda, vlastně Bendová, získala srdce mnoha diváků. 

Zdroj:

  • autorský text