Dnes v Ulici: Michal nabídne Žofce pomoc a Miloš se bojí zklamat manželku

Dnes v Ulici: Michal nabídne Žofce pomoc a Miloš se bojí zklamat manželku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Povídačku o kočce Michal nezbaštil. Zapátral na internetu a dnes Žofku konfrontuje s tím, co zjistil. Nenechá se odbýt a vytáhne z ní přiznání. S nepříjemnou pravdou bude bojovat také Miloš. Ten se ale na rozdíl od Žofie ke svým problémům nepřizná a nechá Evu v blažené radosti z tropické dovolené.

Žofka se Michalovi přizná. Ublížila si záměrně

Michal si Žofku odchytí na školní chodbě a přemluví ji, aby odpoledne přišla k nim domů. Chce s ní nutně mluvit, ale ví, že by to neměl rozebírat ve škole. Napjatá Žofka netuší, o co se jedná, a tak je pochopitelně nervózní, když vchází ke Klímovým a kamarád ji ostražitě sleduje.

Pak z Michala konečně vypadne, že si na internetu hledal, jak vypadají škrábance od kočky a jak ty, které si lidé způsobují sami nožem nebo nůžkami. Žofka to vezme jako obvinění, okamžitě se sebere a chce jít pryč, ale Michal ji zastaví. Snaží se jí vysvětlit, že chápe, pod jakým tlakem doma je, a chce vlastně jenom pomoct. Sama bohužel zvolila řešení, které může skončit hodně špatně.

Michalovi na Žofce pořád záleží.
Michalovi na Žofce pořád záleží. | Zdroj: TV Nova

Dívka se uklidní a přizná, že se záměrně řízla nůžkami. Stačilo jen silněji přitlačit… Ale byl to prý úlet, jaký si nehodlá zopakovat. Dá se jí však věřit, když tvrdí, že nechápe, proč v tom lidé hledají úlevu? Michal zmíní, že úlevy od stresu se dá dosáhnout i jinak, třeba tak, že si člověk prostě zakřičí. Žofka ho zapřísahá, aby nikomu nic neprozradil, ani Anežce ne. Nechce, aby se to rozkřiklo ve škole nebo aby máma zase vyváděla, a odmítne to dál řešit.

Eva už se vidí na luxusní dovolené. Miloš jí to nechce kazit

Miloš a Vítek jsou kvůli nespolehlivému klientovi naprosto v háji. Jejich nedávno ještě úspěšná stavební firma zůstala bez peněz a najednou jí hrozí krach. Jestli ji chtějí zachránit, budou muset sáhnout do rodinných úspor. Iva souhlasí a ani Michal není proti, když mu rodiče oznámí, že bude třeba se uskromnit. Dokonce nabídne vlastní našetřené peníze ve snaze trochu pomoci a mámu s tátou dojme.

Zatímco Klímovi neochvějně drží spolu, Miloš se ocitne v poněkud komplikovanější situaci. Eva se totiž do Karibiku hrozně těší. Neměla jednoduchý život, a tak si zaslouží prožít něco krásného. A hodlá si to pořádně užít! Koupí si dvoje plavky a slíbí, že v nich manželovi udělá večer přehlídku. Ví, že si nikdy nežili špatně, ale teprve teď je doopravdy šťastná. Navíc řekne Milošovi, že je nejlepší chlap na světě – její král. Jasně, že pak nemá to srdce manželku zklamat nepříjemnou pravdou. Jak dlouho ale může tajit firemní trable?

Zdroj článku:
  • Autorský text