Příští týden v Ulici: Hynek se vrátí na scénu, Kryštof se rozběsní a Michal zjistí, že si Žofka ubližuje

Příští týden v Ulici: Hynek se vrátí na scénu, Kryštof se rozběsní a Michal zjistí, že si Žofka ubližuje
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Příští týden v Ulici bude napjatý jako kšandy. Šimon mámě ve všem vzdoruje, a tak ho teď začne vychovávat Hynek. Rozzuřený Kryštof hodí po Karle první věcí, co má na dosah. Vandu ve dne i v noci sžírá strach z lichváře a Michal náhodou přijde na to, že se Žofka vydala na cestu do pekel.

Vendula poprosí o pomoc Áju

Vendula je už od pátku v plné pohotovosti. Tuší, že se mezi jejím manželem a Kateřininou atraktivní dcerou k něčemu schyluje. Jak jinak si vysvětlit, že Pavel je v poslední době jako vyměněný? Je pozorný a milý. To Vendula pokládá za nanejvýš podezřelé. Proto se rozhodne zapojit do akce Áju a poprosit ji o radu. Co jí nejlepší kamarádka doporučí?

Co Ája poradí Vendule? Zdroj: TV Nova

Hynek začne mluvit do výchovy syna

Šimon vyrábí jeden průšvih za druhým a Gábina se to marně snaží řešit tresty a přednáškami o zodpovědnosti. Mladík je ale nepoučitelný. Nikdy neudělá nic, co slíbí, protože má v hlavě jen Valerii. A tak rodinné spory dospějí do bodu, kdy chlapcův táta Hynek považuje za nutné osobně zasáhnout. Rád by měl odteď přehled o všem, co se u Gábiny doma děje, čímž tam ale způsobí ještě větší dusno.

Kryštof neudrží nervy

Už to vypadalo, že mezi Karlou a Kryštofem je všechno na dobré cestě. V uplynulých dnech se podstatně méně hádali, navíc se pokoušeli semknout a udělat pro záchranu manželství tu nejrozumnější věc – začali navštěvovat vztahového poradce. První sezení však na Máru neudělalo nejlepší dojem. Ačkoli upřímně věřil, že by se s Karlou mohli docela klidně obejít bez párové terapie, odpustit své ženě nevěru stále nedokáže. Ba co hůř, nadále kvůli ní trpí náhlými výbuchy vzteku. V jednu chvíli zajde dokonce tak daleko, že po Karle mrští první věcí, která mu přijde pod ruku.

Vanda má nahnáno. Utopí se v dluzích

Bláhová a nenasytná Vanda se utápí v neúnosných finančních problémech. Ví, že bez cizí pomoci se z dluhů zkrátka nevyhrabe. Kdo jí však hodí záchranný kruh? Luděk, jenž má aktuálně plnou hlavu starostí se svými dětmi a jemuž ani nedokáže přiznat, do jak obrovského průšvihu se vlastní hloupostí dostala? Anebo máma, která Vandu už dřív z jednoho takového problému vytáhla? Proč by to ale dělala znovu, když vidí, jak je dcera nepoučitelná a neschopná? Ke komu z nich nešťastná žena přileze s prosíkem? A co vlastně Vandu děsí ze všeho nejvíc?

Vanda si hraním v kasinu pěkně zavařila. Zdroj: TV Nova

Michal odhalí tajemství Žofky

Pro Žofku bylo téměř neúnosné už to, jak na ni ambiciózní matka vyvíjela nátlak kvůli známkám. Teď je situace u Duškových ještě mnohem horší. Schyluje se k rozvodu, rodiče se permanentně hádají a Žofka jejich válkami trpí víc než kdokoliv jiný. Máma se dceru pokouší poštvat proti otci, jemuž všemožně brání v kontaktu s Žofkou. Že kvůli tomu trpí psychickými problémy a začala hledat úlevu v sebepoškozování, si neuvědomuje ani jeden z nich. Náhodou to ale zjistí Michal Klíma.

Ačkoli před ním dívka mlží, Michal se nenechá odradit. Ví, čím si Žofka doma prochází, a tak mu také dojde, jakým způsobem se to rozhodla řešit. Ke komu se mladík obrátí pro radu?