Dnes v Ulici: Soňa chytila Prokopa do svých sítí a Iva s Vítkem už se dokážou společně zasmát

Dnes v Ulici: Soňa chytila Prokopa do svých sítí a Iva s Vítkem už se dokážou společně zasmát
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ti chlapi jsou tak jednoduší! Přesně to by si Magda pomyslela, kdyby věděla, co se v horním bytě děje. Prokop si začal se Soňou, no to je gól! Iva s Vítkem se dál prokousávají situací, kterou jim naložil sám osud. Už alespoň mohou říct, že je to na lepší cestě.

Iva čeká, že se její tělo vyčistí samo

Iva, kterou ani ve snu nenapadlo, že ve svém věku bude řešit těhotenství, už se velmi pomalu s celou situací nějak srovnává. Pro řadu divaček se chová maličko hystericky. Na to, že zdárně porodila a vychovala tři své děti, je teď až moc emotivní. Chová se, jako by přišla o své první dítě. Přitom kolik žen nemůže přirozeně ani počít. Ve finále si může gratulovat. Ztráta miminka je sice velmi smutná, je to však příroda. Ona má navíc to štěstí, že ji Vítek podržel. Někteří chlapi by o dalším neplánovaném hladovém krku nechtěli ani slyšet. Je to zkrátka blbá shoda náhod. A možná to ve finále vztah s Vítkem a jejími dětmi o to více posílí. S Vítkem už se dovedou i zasmát, což znamená, že je vše na dobré cestě. 

Žofka je na svou potenciální tchyni velmi milá

Žofka, která je do této intimní situace také zasvěcená, má jedinečnou příležitost Ivě vrátit její péči. Chodí kolem ní po špičkách a neustále se ptá, jestli něco nepotřebuje. Byla by ochotná za ni odpracovat všechny směny a Iva si toho moc váží. Žofka je vážně velmi chytrá a empatická dívka. Není divu, že se do ní Michal zamiloval. A možná teď Žofce přišla do rány také nová kamarádka Nela. Když Anežka a Svatka opustily školu, cítila se jako kůl v plotě. Teď má Michala a možná i Nelu. Je otázkou, co s novou postavou scénáristé zamýšlejí. Zatím se zkrátka chová jako nová postava. 

Co začalo objetím, skončí v posteli

Postava Soni Čechové se scénáristům opravdu vyvedla. Do školy vnáší potřebný adrenalin. V tomto díle diváci pochopí, že i zásadová Soňa může klopýtnout. Opravdu je z nevěry svého manžela tak na dně, že bere Prokopovu náruč jako útěchu? Je do Prokopa zamilovaná? Nebo je to všechno jen její hra, jak ho dostat na svou stranu? Jak před kolegy obhájí svůj poměr s Prokopem? Podle toho, co se šušká, však tato škola nemá s podobnými vztahy problém, a tak se tímto argumentem může ohánět. Vždyť i slavná Magda, kterou chce úplně znemožnit, s Prokopem chodila! Ta se bude hodně divit. 

Samotný Prokop překvapil

A překvapil i samotný Prokop. Kdo by čekal, že právě on rozjede románek se Soňou? Právě jen on ale ví, co Soňa řeší v soukromí. Tuhle zprávu však jeho kolegové jen tak nerozdýchají. Zdá se, že na škole už nemohlo být více dusno. A ono může. Teď bude mít Soňa silného spojence. Magda už si na škole nic neprosadí. Otík s Eddiem nestačí zírat. Až Prokopův vztah vyplave na povrch, bude to nejspíš definitivní tečka za jejich přátelstvím. U Otíka určitě. Ten nemůže Soňu ani cítit. A teď se s ní Prokop peleší v posteli! Prokop možná překvapil i sám sebe. Co v něm způsobilo jediné objetí a drobné Soniny náznaky. Zatímco Magdě nepřinesl kytku jak je rok dlouhý, Soňa si zasloužila ohromný pugét hned na prvním rande. A to je přesně to, co na svou zraněnou dušičku Soňa potřebuje. To by manžel koukal, že i ona si užívá! 

Zdroj článku:
  • Autorský text