Ordinace v růžové zahradě 2: Vypadá to, že do Kamenice přichází jaro a s ním i erotické jiskření na všech stranách

Ordinace v růžové zahradě 2: Vypadá to, že do Kamenice přichází jaro a s ním i erotické jiskření na všech stranách
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Díl s názvem Hodinová výpověď je hlavně o Radce, která dostane pořádně zabrat. Ani Alena to nemá jednoduché a doléhá na ni samota. Naštěstí má po ruce takového fešáka. Darina je zase ve svém živlu a Vilík skončí po konfliktu se žárlivcem na nemocničním lůžku.

Problematický dětský pacient nakonec zákrok na operačním sále přežije, ale doktorům dá záchrana pořádně zabrat a Darina řádí jako divoká saň. Za každou cenu chce viníka, který odpovídá za nedbalost, potrestat. Malý pacient mohl zemřít, což by nemocnici na dobré pověsti nepřidalo.

Radka si dodatečně uvědomila, že je za průšvih opravdu zodpovědná, a tak trest, který dostává, přijímá mlčky a odchází s hodinovou výpovědí. Doma prosí Vojtu, aby se za ní přimluvil, ten to ale odmítá, protože pochybuje o tom, že by to pomohlo.

Jinak to ale vidí doktor Rener a využívá své nové pozice lékaře na dětském oddělení, aby se za Radku přimluvil na všech frontách. Promluví s rodiči chlapce a s Valšíkem, a nakonec se mu podaří Radčinu výpověď zrušit. Přestože tvrdí, že to dělá proto, že zná Radčiny kvality zdravotní sestry, jeho úmysly nejsou úplně nezištné, a i Vojta si uvědomuje, že má v mladém doktorovi, který je po rozchodu s Táňou volný, soka v lásce. Ustojí mladé manželství první velký problém?

Doktor Švarc povzbuzuje Vilíka, aby hodil minulost za hlavu a začal si pořádně užívat. Vilíkovi se do toho moc nechce a když ho v kantýně začne nahánět jedna z pacientek, neví si moc rady. Nakonec ho zachrání další žena a on ji z vděčnosti pozve do baru. Když se s ní vyfotí, vše se hodně začne komplikovat a Vilík musí čelit žárlivému manželovi. Po pořádné ráně zůstane na noc v nemocnici, kde ho opět začne uhánět žena z kantýny. Chudák Vilík před ní musí prchnout a je překvapený, když se ho zastane sestra Kalinová. Že by nakonec nebyla tak špatná?

V nemocnici se má otvírat porodnické oddělení věnované památce Čestmíra, ale Alena není spokojená s tím, že jde o nadstandardní péči, za kterou budou klienti hodně platit, a nakonec Darině a Brabcovi zakáže Čestmírovo jméno použít. Navíc na ni doléhá samota, protože je den, kdy by Čestmír slavil narozeniny. Ujedou jí nervy, opije se do němoty a druhý den si konečně doma všimne, že by se tak sama cítit nemusela.

 

Zdroj:

  • autorský článek
Zdroj článku:
  • autorský článek