Diskuze

Vada a Thomas dávno nejsou roztomilé děti. Podívejte se, jak vypadají hrdinové filmu Moje první láska

Vada a Thomas dávno nejsou roztomilé děti. Podívejte se, jak vypadají hrdinové filmu Moje první láska
Představitelé dětských hrdinů z našeho oblíbeného rodinného snímku Moje první láska vyrostli a s jistými pauzami se nadále věnovali herecké kariéře. Anna Chlumsky se uchytila v seriálech a pořídila si dvě dcerky. Dítko už má také Macaulay Culkin.
Zpět na celý článek

Představitelé dětských hrdinů z našeho oblíbeného rodinného snímku Moje první láska vyrostli a s jistými pauzami se nadále věnovali herecké kariéře. Anna Chlumsky se uchytila v seriálech a pořídila si dvě dcerky. Dítko už má také Macaulay Culkin.
Zpět na celý článek
Shrnutí článku: Vada a Thomas dávno nejsou roztomilé děti. Podívejte se, jak vypadají hrdinové filmu Moje první láska
Jak se vyvíjela kariéra Anny Chlumsky a Macaulaye Culkina po filmu Moje první láska?

Anna Chlumsky si po filmu dala pauzu od herectví, poté se vrátila se seriálem Viceprezident(ka) a účinkovala v dalších seriálech a filmech, např. Neskutečná Anna. Macaulay Culkin si také dopřál přestávku a později se objevil ve filmech jako Party Monster a připojil se k American Horror Story.

V jakých významných projektech Anna Chlumsky účinkovala po návratu k herectví?

Po návratu k herectví se Anna Chlumsky proslavila rolí v seriálu Viceprezident(ka) (Veep), za kterou získala cenu Screen Actors Guild Award a šest nominací na Emmy. Objevila se také v seriálech jako Zákon a pořádek, Hannibal a nejnověji v Neskutečné Anně na Netflixu.

Jaké další známé role ztvárnil Macaulay Culkin kromě Thomase J. ve filmu Moje první láska?

Macaulay Culkin se proslavil už před filmem Moje první láska jako Kevin v komedii Sám doma z roku 1990. Dále si zahrál v dramatu Dobrý synek a komedii Kšefty s tátou.

Kteří další známí herci si zahráli ve filmu Moje první láska a jak se jim dařilo poté?

Ve filmu Moje první láska hráli také Dan Aykroyd jako Vadin ovdovělý otec a Jamie Lee Curtis jako maskérka Shelly. Oba pokračovali v úspěšné kariéře v mnoha dalších filmech, Aykroyd byl nominován na Oscara a Curtis zazářila například v hororové sérii Halloween.

Jak se daří hlavním představitelům z filmu Moje první láska v osobním životě?

Anna Chlumsky se v roce 2008 provdala za Shauna Soa, s nímž má dvě dcery. Macaulay Culkin přivítal v roce 2021 své první dítě s dlouholetou partnerkou a snoubenkou Brendou Song.

Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Ulice: Do děje vstupuje nová hvězdná posila, ze Soni udělá ustrašenou holčičku
13.05.2025

Ulice: Do děje vstupuje nová hvězdná posila, ze Soni udělá ustrašenou holčičku

Diváci Ulice v nejbližších epizodách konečně zjistí, kdo ztvární Sonina manžela Egona Čecha. Nebude to nikdo jiný než sympaťák, známý např. ze...

Zítra v ZOO: Nejdojemnější chvíle seriálu vám vžene slzy do očí
15.06.2025

Zítra v ZOO: Nejdojemnější chvíle seriálu vám vžene slzy do očí

Riky udivuje spolubydlící. Petra je zničená z víkendu, ale bohužel to není únava, kterou by chtěla. Karolína začíná Alici dělat starosti. Pravá...

Tato herečka první republiky zavedla módu psů v kabelce
29.06.2025

Tato herečka první republiky zavedla módu psů v kabelce

Růžena Šlemrová byla nejen noblesní dámou a herečkou, ale mezi dámy z lepší prvorepublikové společnosti zavedla módu malých psíků. Jako bezdětná...

Narodil se před sto lety a dětská srdce si získal beze slov. Po mnoho let byl hrdinou světa dětí
18.05.2025

Narodil se před sto lety a dětská srdce si získal beze slov. Po mnoho let byl hrdinou světa dětí

Tvorba herce Otty Šimánka je hodně rozsáhlá, ale většina z nás si ho pamatuje jako vysokého, hubeného chlapíka ve středních letech, který nemluvil,...

Zítra v Ulici: V pátek se někdo upřímně omluví a potečou slzy
19.06.2025

Zítra v Ulici: V pátek se někdo upřímně omluví a potečou slzy

Díky tomu, že jí Věrka promluví do duše, si Alžběta uvědomí, jak špatně se zachovala ke Karle a celé rodině. Omluví se a doufá, že ji mezi sebe...

Kvíz: Chalupáři, vesnická klasika, která voní po létě
14.04.2025

Kvíz: Chalupáři, vesnická klasika, která voní po létě

Jedenáctidílný seriál Chalupáři neztrácí na oblíbenosti ani po mnoha letech. Vynikající komedie scénáristů Františka Filipa a Václava Borovičky s...

S kým žije Eva Podzimková: Vztah dlouho tajila. Utajit se jí podařilo i těhotenství
05.07.2025

S kým žije Eva Podzimková: Vztah dlouho tajila. Utajit se jí podařilo i těhotenství

Evu Podzimkovou možná znáte pod jejím dívčím jménem Eva Josefíková. Zazářila například v seriálu Sedm schodů k moci, zahrála si také v seriálech...

Nejočekávanější hvězda MFF v Karlových Varech už dorazila. Michaela Douglase čekalo vřelé přivítání
05.07.2025

Nejočekávanější hvězda MFF v Karlových Varech už dorazila. Michaela Douglase čekalo vřelé přivítání

Sympatický člověk, skvělý herec, stejně sympatický jako jeho otec – hollywoodská hvězda má fanoušky přímo v Karlových Varech i na diskuzních fórech...

RETRO KVÍZ: Pamětníci, zvládnete 7 správných odpovědí? Otestujte své filmové znalosti
29.05.2025

RETRO KVÍZ: Pamětníci, zvládnete 7 správných odpovědí? Otestujte své filmové znalosti

Znáte jména jako Homolka, Hujer nebo Šebek? Pak je tenhle test přesně pro vás! Připomeňte si zlaté časy českého filmu a zjistěte, jestli byste...

Jiří Kodet alias cholerik Kraus z Pelíšků byl herec s velkým H, známý elegán a gentleman, doma to s ním ale vůbec neměli lehké
04.05.2025

Jiří Kodet alias cholerik Kraus z Pelíšků byl herec s velkým H, známý elegán a gentleman, doma to s ním ale vůbec neměli lehké

Bohém a elegán, který se ale nebál jít daleko pro ostřejší slovíčko. Jiří Kodet byl v mládí lamačem dívčích srdcí a patřil mezi nejobsazovanější...

Diskutujte

Nejnovější diskutované