Diskuze

Vada a Thomas dávno nejsou roztomilé děti. Podívejte se, jak vypadají hrdinové filmu Moje první láska

Vada a Thomas dávno nejsou roztomilé děti. Podívejte se, jak vypadají hrdinové filmu Moje první láska
Představitelé dětských hrdinů z našeho oblíbeného rodinného snímku Moje první láska vyrostli a s jistými pauzami se nadále věnovali herecké kariéře. Anna Chlumsky se uchytila v seriálech a pořídila si dvě dcerky. Dítko už má také Macaulay Culkin.
Zpět na celý článek

Představitelé dětských hrdinů z našeho oblíbeného rodinného snímku Moje první láska vyrostli a s jistými pauzami se nadále věnovali herecké kariéře. Anna Chlumsky se uchytila v seriálech a pořídila si dvě dcerky. Dítko už má také Macaulay Culkin.
Zpět na celý článek
Shrnutí článku: Vada a Thomas dávno nejsou roztomilé děti. Podívejte se, jak vypadají hrdinové filmu Moje první láska
Jak se vyvíjela kariéra Anny Chlumsky a Macaulaye Culkina po filmu Moje první láska?

Anna Chlumsky si po filmu dala pauzu od herectví, poté se vrátila se seriálem Viceprezident(ka) a účinkovala v dalších seriálech a filmech, např. Neskutečná Anna. Macaulay Culkin si také dopřál přestávku a později se objevil ve filmech jako Party Monster a připojil se k American Horror Story.

V jakých významných projektech Anna Chlumsky účinkovala po návratu k herectví?

Po návratu k herectví se Anna Chlumsky proslavila rolí v seriálu Viceprezident(ka) (Veep), za kterou získala cenu Screen Actors Guild Award a šest nominací na Emmy. Objevila se také v seriálech jako Zákon a pořádek, Hannibal a nejnověji v Neskutečné Anně na Netflixu.

Jaké další známé role ztvárnil Macaulay Culkin kromě Thomase J. ve filmu Moje první láska?

Macaulay Culkin se proslavil už před filmem Moje první láska jako Kevin v komedii Sám doma z roku 1990. Dále si zahrál v dramatu Dobrý synek a komedii Kšefty s tátou.

Kteří další známí herci si zahráli ve filmu Moje první láska a jak se jim dařilo poté?

Ve filmu Moje první láska hráli také Dan Aykroyd jako Vadin ovdovělý otec a Jamie Lee Curtis jako maskérka Shelly. Oba pokračovali v úspěšné kariéře v mnoha dalších filmech, Aykroyd byl nominován na Oscara a Curtis zazářila například v hororové sérii Halloween.

Jak se daří hlavním představitelům z filmu Moje první láska v osobním životě?

Anna Chlumsky se v roce 2008 provdala za Shauna Soa, s nímž má dvě dcery. Macaulay Culkin přivítal v roce 2021 své první dítě s dlouholetou partnerkou a snoubenkou Brendou Song.

Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Zítra v Ulici: Ve středu Prokop vytrhne Adrianě trn z paty a jistá slečna musí k psychiatrovi
21.10.2025

Zítra v Ulici: Ve středu Prokop vytrhne Adrianě trn z paty a jistá slečna musí k psychiatrovi

Ve středu se v Ulici budou dít věci. Adriana přijde pozdě na taneční lekci, ale Prokop to za ni vezme. Sára se objeví v Království hraček a...

Fanoušci Ulice v napětí: Známá dvojice znovu spolu?
07.08.2025

Fanoušci Ulice v napětí: Známá dvojice znovu spolu?

Jirka Herman patří k nejoblíbenějším postavám, aktuálně bojuje o vítězství v anketě o největšího sympaťáka dvacáté sezóny. Ulici však opouští Aneta...

KVÍZ: Na lovu – Otázky, které nezodpověděl Žolík. Kdo dá 7 z 10, je machr a může z fleku dělat lovce
06.03.2026

KVÍZ: Na lovu – Otázky, které nezodpověděl Žolík. Kdo dá 7 z 10, je machr a může z fleku dělat lovce

Každý lovec z pořadu Na lovu má nějakou Achillovu patu. Na výstavě věnované lidskému tělu tak například nováček Žolík přiznal, že právě v anatomii...

KVÍZ: Filmy režiséra Karla Zemana? 87 % lidí nepozná ani ty nejslavnější
24.09.2025

KVÍZ: Filmy režiséra Karla Zemana? 87 % lidí nepozná ani ty nejslavnější

Karlu Zemanovi neodmyslitelně patří přezdívka „mistr vizuálních triků”. Jeho filmy jsou jimi doslova nabité a jsou pastvou pro oči i teď, když jsou...

Chyby a nepřesnosti ve válečných filmech: Kde končí filmařská licence a začíná překrucování historie
26.09.2025

Chyby a nepřesnosti ve válečných filmech: Kde končí filmařská licence a začíná překrucování historie

Válečné filmy patří k oblíbeným žánrům tvůrců na celém světě. Válka totiž nabízí drama a emoce v nadprůměrné míře. Současně ale někdy filmaři...

Yvetta Simonová a její osudoví muži: Život mezi mikrofonem, láskou a dirigenty
27.10.2025

Yvetta Simonová a její osudoví muži: Život mezi mikrofonem, láskou a dirigenty

Zpívala o lásce s neuvěřitelnou přesvědčivostí, a přitom ji v soukromí hledala celý život. Legendární Yvetta Simonová, dáma s nejdelší pěveckou...

Ulice: Vyhrál anketu o nejoblíbenější mladou postavu a naznačil, jak to s ním bude dál
10.09.2025

Ulice: Vyhrál anketu o nejoblíbenější mladou postavu a naznačil, jak to s ním bude dál

Tenhle náctiletý sympaťák je součástí Ulice už čtrnáct let, o to více zamrzí, že kvůli odchodu jiné postavy se jeho působení v ní maličko omezí....

Oblíbený moderátor slaví 54. narozeniny: Jak se z obyčejného kluka ze Šumperka vyklubal showman
16.10.2025

Oblíbený moderátor slaví 54. narozeniny: Jak se z obyčejného kluka ze Šumperka vyklubal showman

Když se řekne Ondřej Sokol, každému z nás naskočí několik obrazů. Může to být vtipný moderátor Partičky. Charismatický herec. Nebo možná i ten pán,...

Josef Dvořák a ženy jeho života: 3 manželky, 4 svatby a 1 osudová žena
30.11.2025

Josef Dvořák a ženy jeho života: 3 manželky, 4 svatby a 1 osudová žena

Legendární komik, který na jevišti rozdával smích, v soukromí vede mnohem tišší život – zato plný dramat, lásky, ztrát a velkých návratů. Josef...

Polabí: Vyhoď toho lotra z domu
26.11.2025

Polabí: Vyhoď toho lotra z domu

Kristýna Badinková Nováková má v seriálu Polabí trochu nevděčnou roli Zuzanky, která se nechá ovládat partnerem Ivanem a to do té míry, že zvedá...

Diskutujte

Nejnovější diskutované