Diskuze

Vada a Thomas dávno nejsou roztomilé děti. Podívejte se, jak vypadají hrdinové filmu Moje první láska

Vada a Thomas dávno nejsou roztomilé děti. Podívejte se, jak vypadají hrdinové filmu Moje první láska
Představitelé dětských hrdinů z našeho oblíbeného rodinného snímku Moje první láska vyrostli a s jistými pauzami se nadále věnovali herecké kariéře. Anna Chlumsky se uchytila v seriálech a pořídila si dvě dcerky. Dítko už má také Macaulay Culkin.
Zpět na celý článek

Představitelé dětských hrdinů z našeho oblíbeného rodinného snímku Moje první láska vyrostli a s jistými pauzami se nadále věnovali herecké kariéře. Anna Chlumsky se uchytila v seriálech a pořídila si dvě dcerky. Dítko už má také Macaulay Culkin.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Ljuba Krbová je nadšená babička a čas trávený s potrhlými vnoučaty si náramně užívá
29.08.2024

Ljuba Krbová je nadšená babička a čas trávený s potrhlými vnoučaty si náramně užívá

Na konferenci, kde TV Nova představila svůj podzimní program, se herečka Ljuba Krbová rozpovídala nejen o nové dějové lince v Ulici, ale také o...

Drbárna ze ZOO: Sid a její ranní nevolnosti nakonec odhalí žirafa Žaneta
28.07.2024

Drbárna ze ZOO: Sid a její ranní nevolnosti nakonec odhalí žirafa Žaneta

Sid není po ránu dobře a cítí se podivně zesláblá. Adam o ní má strach, ale tak zle jí zase není. Bojovat s nevolností budou v této epizodě i další...

Dařbuján a Pandrhola: Nejzapamatovatelnější postavou pohádky se stal Smrťák Lohniský
01.05.2024

Dařbuján a Pandrhola: Nejzapamatovatelnější postavou pohádky se stal Smrťák Lohniský

Jan Drda patří k oblíbeným autorům filmových předloh a nesmazatelnou stopu zanechal hlavně v pohádkách. I v nedávné historii se jeho prací...

První soutěžící Hell's Kitchen Česko jsou odtajněni
21.08.2024

První soutěžící Hell's Kitchen Česko jsou odtajněni

Pekelná kuchyně už brzy otevře své brány. Radek Kašpárek přivítá profesionální kuchaře z celé republiky, kteří se utkají o pozici kreativního...

V úterní Ulici čekají Máru první zkoušky a František také dostane lekci
06.05.2024

V úterní Ulici čekají Máru první zkoušky a František také dostane lekci

Kryštof se slušivě oblékne a s žaludkem na vodě zamíří ke zkouškám. V něčem se mu bude dařit, něco ho však nepříjemně překvapí. Nemilé překvapení...

Mistr úsměvů Oldřich Lipský by letos v červenci oslavil sto let
13.09.2024

Mistr úsměvů Oldřich Lipský by letos v červenci oslavil sto let

Pokud někdo vzal rozdávání humoru jako své životní poslání, pak to byl určitě Oldřich Lipský, který po sobě zanechal přes dvacet filmů, aby diváky...

Kdo by neobdivoval trpělivost filmové manželky Louise de Funèse v komedii Jeden hot a druhý čehý
04.08.2024

Kdo by neobdivoval trpělivost filmové manželky Louise de Funèse v komedii Jeden hot a druhý čehý

Jedna z nejzábavnějších komedií z posledních let, kdy Louis de Funès ještě aktivně točil, představila divákům i málo známou komediální tvář herečky...

Manželé Stodolovi míří k vám do obýváku: Patologický vztah vražedné dvojice mistrně rozehrají Lucie Žáčková a Jan Hájek
04.06.2024

Manželé Stodolovi míří k vám do obýváku: Patologický vztah vražedné dvojice mistrně rozehrají Lucie Žáčková a Jan Hájek

Když režisér Petr Hátle přemýšlel o převedení jednoho z nejotřesnějších zločinů v novodobé historii kriminalistiky na filmové plátno, prvním...

Kouba je zpět! Připravuje se pokračování legendární vojenské komedie Copak je to za vojáka
20.05.2024

Kouba je zpět! Připravuje se pokračování legendární vojenské komedie Copak je to za vojáka

Základní vojenská služba byla pro většinu mladých mužů utrpením. Sotva dospělí nechali za sebou rodinu, přátele a první lásky, aby se na dva roky...

Vřískot 5: Po více než čtvrt století od filmu Vřískot z dílny mistra hrůzy Wese Cravena je Ghostface opět ve městě
12.06.2024

Vřískot 5: Po více než čtvrt století od filmu Vřískot z dílny mistra hrůzy Wese Cravena je Ghostface opět ve městě

V premiéře si film z roku 2022 můžete vychutnat u televizních obrazovek, kde je přece jen snadnější se potom dostat pod peřinu, než jít tmavým...

Diskutujte

Nejnovější diskutované