Irena má úžasnou novinu, Skyler hodlá vyšachovat Báru a Věrka dumá, jak zachránit synovo manželství

Irena má úžasnou novinu, Skyler hodlá vyšachovat Báru a Věrka dumá, jak zachránit synovo manželství
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Irena září štěstím, konečně čeká miminko! Nijak jí to ale nebrání v tom, aby na Prokopa vybafla, že se chce částečně vrátit k práci ředitelky. Skyler je přesvědčená, že s Františkem patří k sobě. Zbývá jen, aby si to uvědomil on. Věrka najde Vojtův dopis a její podezření se potvrdí.

Irena hýří nadšením! Je těhotná, ale chce pracovat

Irena Landová je už od pátku v euforii! Lékař potvrdil její domněnku, je skutečně těhotná! Celý víkend samou radostí protelefonovala s Radovanem. Kromě toho nakupovala. Musela se ihned zastavit v knihkupectví a pořídit si alespoň jednu knížku o těhotenství. Radovan prý přiletí už pozítří, strašně se těší a zdrží se v Česku až do prvního ultrazvuku. Pak bohužel musí zpátky do Peru, zatímco Irena zůstane kvůli rizikovému těhotenství v Praze. Nicméně do porodu se Radovan opět vrátí.

Mezitím si chce Irena krátit čas tak, že si s Prokopem rovnoměrně rozdělí agendu. On bude zase zástupcem a ona chce mít jakožto ředitelka rozhodující slovo. Prokop není jejím náhlým návrhem nadšený. Má rozjeté určité projekty a konečně se zdá, že si s tou funkcí začíná rozumět. Kromě toho se snaží přesvědčit Otíka, aby přijal pozici metodika.

Ireně se splnilo největší přání. Zdroj: TV Nova

Franta a já k sobě patříme, tvrdí Skyler

Eva se zastaví v bistru, aby Aničku pozvala na Vánoce do Kašperek. Do toho se shora přiřítí Skyler s tím, že bude dělat fotoreportáž z vánočních trhů. Ještě před odchodem si chce k snídani koupit kávu a muffin, ale nemá u sebe peněženku, a tak slíbí, že to Aničce zaplatí později.

Když se vrátí, Anička se jí zeptá, zda se vídá s Františkem. Nevídá, ale Franta určitě dříve či později pochopí, že on a Skyler mají být spolu. Mají přece syna, to je důležité! A Bára si zkrátka najde někoho jiného. No, takový přístup Aničce nepřipadá správný. Franta by to měl s Bárou co nejdříve vyřešit.

Není náhoda, že se Bára zničehonic objeví před bistrem. Chce si totiž s Ančou po dlouhé době zase příjemně popovídat. Ráda by ji pozvala na večeři a něco dobrého pro ni uvařila. Nakonec se ale dohodnou, že se zítra i s Františkem sejdou v Coolně.

Věrka objeví Vojtův dopis pro Ježíška

Věrka a Luboš se stále nemohou přestěhovat do nového bytu a jsou nuceni využívat azyl u Karly a Kryštofa o něco déle. Věrka tráví celý den prací, pořád něco vaří nebo peče, a tak se není co divit, že se jí z toho trochu zamotá hlava. Vojtovi pomůže napéct preclíky, které by mohl prodávat v rámci jarmarku.

S Karlou a Kryštofem se Marečkovi dohodli, že si na Vánoce nebudou nic dávat a obdarují pouze děti. Dnes však Věrka s hrůzou vyslechne, že s Lubošem dostanou nový vysavač, a nezbývá jí nic jiného, než dumat, co dát mladým na oplátku. Náhodou pak najde Vojtův dopis pro Ježíška a dá ho přečíst i Lubošovi. Takže chlapec si přeje, aby se rodiče už nehádali a měli se zase rádi? To je podle Věrky jasný důkaz o manželské krizi! Mezi Karlou a Kryštofem je to zřejmě ještě horší, než se na první pohled zdálo.

Zdroj článku:
  • Autorský text