Lumíra dnes čeká důležitá večeře. Na koho se snaží zapůsobit?

Lumíra dnes čeká důležitá večeře. Na koho se snaží zapůsobit?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lumír by rád využil toho, že je Martina v Praze, a lépe ji poznal. Navrhne, aby i s mámou přišla na večeři. Oslnit zcestovalé děvče však nebude snadné. Drama se dnes odehraje u Žofie, která chce kvůli hádce s mámou odejít z domova. Kristýna by se už také měla oprostit od vlivu rodičů.

Lumír hostitelem – udělá na Martinu dobrý dojem?

Martina se dnes v bistru potká s Lumírem, jenž neváhá a pozve ji i s mámou domů na večeři. Rád by na dceru své drahé přítelkyně udělal co nejlepší dojem a je nervózní z představy, že něco pokazí. Trvá na tom, že byt musí být dokonale uklizený a jídlo prvotřídní. Martina je koneckonců zkušená kuchařka, nepochybně zvyklá jen na nejlepší pokrmy. Vilma samozřejmě synovo vzrušení nesdílí, klidně by hostům nabídla koprovku, kterou uvařila k obědu. Lumírovi se příčí představa, že by návštěvě podal něco tak průměrného. Jak se ale ukáže, Martina zatouží právě po výtečné domácí koprovce.

Ačkoli večeře proběhne v klidu a ve vcelku příjemné atmosféře, Lumír je v pořádné křeči. K nervozitě měl tak trošku důvod. Martina je totiž docela překvapená, že Kateřina začala chodit právě s takovým mužem. Upřímně, nepokládala by ho za její typ. Není to chlap, z jakého by se jí podlamovala kolena. Kateřina začne Lumíra bránit. Je milý a pozorný – a pro ni ideální.

Měla by Žofka bydlet u Klímových? Iva to vidí jinak

Žofka dnes také zamíří do bistra, aby se uklidnila a vzpamatovala z další příšerné hádky s mámou. Jen o jeden stůl dál vysedává Kaštan a všimne si, jak je rozrušená. Neváhá a dá vědět Michalovi, jenž přiběhne rovnou ze školy, aby zjistil, co se stalo. Žofka mu poví, že na sebe s mámou hrozně křičely kvůli známkám z fyziky a že jí Dušková vlepila facku. Nechce se vracet domů, ráda by odjela k tátovi, ale ten je právě v Rakousku, takže Žofka vlastně nemá kam jít. Michal ji pozve domů, kde mámě jednoduše oznámí, že u nich teď bude pár dní bydlet.

Iva využije toho, že se u ní Dušková objedná na další masáž, a vezme Žofku s sebou do práce, aby si mohly všechny tři rozumně a v klidu promluvit. Jak se dá očekávat, Dušková na dceru začne křičet, ale Iva ji upokojí a navrhne, aby Žofie docházela na doučování. Dokonce jí doporučí svou starší dceru Báru, která mívala z fyziky jedničky a určitě ráda pomůže. Dušková nakonec souhlasí a omluví se dceři i za facku, jíž podle všeho upřímně lituje. Žofčin návrat domů ale pořádně naštve Michala, jenž kvůli tomu začne řvát na mámu.

Vanda radí Kristýně, jak má naložit se životem

Vanda připraví Kristýně horoskop a poví jí o všech zajímavých věcech a změnách, které ji údajně potkají v blízké budoucnosti. Tenhle rok má být pro dívku zlomový. Čeká ji nová cesta duševního dospívání, na níž ji prý doprovodí její spřízněná duše – zatím neznámý člověk, který jí vstoupí do života a s nímž si Kristýna bude skvěle rozumět. Podle Vandy se dcera Luďka a Blanky potřebuje od vlivu rodičů konečně odstřihnout, aby mohla spokojeně žít. To, že se kdysi přestěhovala k Denisovi, byl první krok správným směrem. Přerušení vysokoškolského studia byl druhý. To vše je ale teprve začátek…

Kdo bude Kristýninou spřízněnou duší? Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text