Fotokvíz: Zkuste podle fotek poznat seriály, na které se můžete těšit v roce 2024

Fotokvíz: Zkuste podle fotek poznat seriály, na které se můžete těšit v roce 2024
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jestli se už nemůžete dočkat návratu svých zamilovaných seriálů nebo příchodu těch úplně nových, zkraťte si čekání řešením našeho fotokvízu. V něm půjde právě o to poznat tyto seriály na základě vybraných fotografií.

Tento rok bude pořádně nadupaný, alespoň co se přísunu zcela nových seriálů nebo nových epizod již populárních seriálů týče. Těšit se můžete na návrat svých oblíbenců, ale i na spoustu zajímavých novinek rozličných žánrů. Na své si tak přijdou milovníci dobrodružství, sci-fi nebo fantasy, kriminálních záležitostí, dramat, válečných a historických snímků, ale i veselých komedií. Chybět nebude dokonce ani western nebo pár mysteriózních pochoutek.

Ochuzen nebude opravdu žádný divák, ať už se vyznačuje jakýmkoli vkusem, tedy pokud disponuje streamovacími platformami. Seriálové novinky totiž zamíří na SkyShowtime, Netflix, Disney+, Prime Video, Apple TV+ a HBO.

Ještě než se ale poběžíte podívat, o které konkrétní novinky se jedná, zkuste si s námi zahrát náš malý fotokvíz a na základě vybraných scén tyto seriály poznat. Třeba vás díky tomu nalákají i ty, které byste se jinak rozhodli ze svého seznamu vynechat.

Vyzkoušejte také naše další fotokvízy zaměřené nejen na zahraniční seriály a filmy. Ukrátíte si dlouhou chvíli nebo příjemně vyplníte pauzu mezi pracovními povinnostmi. Navíc obohatíte své znalosti filmové a seriálové tvorby.

Zdroj článku:
  • Autorský text