Intriky, lásky a překvapení: Co nového přináší týden v Ulici s Luckou Vondráčkovou

Intriky, lásky a překvapení: Co nového přináší týden v Ulici s Luckou Vondráčkovou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nechat Šimona doma samotného nebyl nejlepší nápad, o čemž se jako první přesvědčí Hynek. Do školy má nastoupit náhrada za Prokopa, kterou si zahraje Lucie Vondráčková. Lumír už se nemůže dívat na to, jak jeho máma strádá, a došlápne si na doktora. Kristýna získá nového spojence v boji proti Julii.

Hynek nachytá Šimona s Valerií

Navzdory mnoha průšvihům, do kterých už ho Šimon dostal, si Jirka Herman myslí, že by se s mladíkem mělo jednat jako s dospělým. Nastavit pravidla a důvěřovat mu, že je bude dodržovat. Hynek by ale pro syna preferoval méně svobody a více kontroly.

Nachytá Hynek svého syna při něčem takovém?
Nachytá Hynek svého syna při něčem takovém? | Zdroj: TV Nova

Samotný Šimon se pokládá za dostatečně vyzrálého na to, aby zvládl jednu noc doma bez dozoru. Když mu ale rodiče svěří důvěru, nakonec toho zase využije k vlastnímu prospěchu a tajně si pozve na návštěvu přítelkyni Valerii. Jaká náhoda, že u něj zrovna v tu chvíli zazvoní Hynek! Vypadá to, že nespolehlivý puberťák má zaděláno na další malér. Při čem ho táta načapá a jak to bude řešit?

Nastupuje nová učitelka v podání Lucky Vondráčkové

Po Prokopově hysterickém výstupu teď Magdě nezbývá nic jiného než začít shánět nového učitele a zástupce. To na samém začátku školního roku není jednoduché. Prokop sice slíbil, že na gymnáziu vydrží, než si za něj Magda někoho najde, ale i tak z toho má paní ředitelka těžkou hlavu.

Vtom se na ni usměje štěstěna v podobě uchazečky o práci, na první pohled sympatické Soni Čechové, kterou ztvární zpěvačka Lucie Vondráčková. Přijetí bývalé ředitelky základní školy vřele doporučí Irena Landová, ovšem ne každý bude z potenciální posily nadšený. Jak svou náhradnici přijme Prokop?

Lumír si pěkně podá matčina ošetřujícího lékaře

Rodinu Nyklových už delší dobu trápí zdravotní stav babičky. Ta se do nemocnice dostala se zlomeným kotníkem, ale přestože operace dopadla dobře a noha se zdárně hojí, Vilma je na tom psychicky čím dál hůř. Aby neobtěžovala Vendulu ani Lumíra, dá před propuštěním do domácího ošetřování přednost oddělení následné péče. Snad opravdu věří, že jí nemocniční personál poskytne veškerý potřebný komfort. Příbuzní ale vidí, jak dál chřadne, a mučí je vědomí, že s tím nemohou nic dělat. Konečně si Lumír řekne dost! Nejenže si došlápne na mámina ošetřujícího lékaře, ale také udělá vše pro to, aby Vilmu dostal domů. Uspěje se svým plánem?

Juliiny slabiny se pokusí odhalit novinář Tomášek

Julie Papežová je silný a zkušený soupeř. Postavit se někomu takovému chce pořádnou dávku kuráže, kterou Kristýna naštěstí má. Věří totiž, že tenhle boj má smysl. Musí nějak otevřít oči terapeutčiným klientkám a zabránit tomu, aby ublížila dalším lidem.

Když už se zdá, že samotná dívka je navzdory vší snaze na ezošmejdku krátká, do hry vstoupí nový spojenec, jenž se Papežové rozhodně nezalekne. Je to odhodlaný mladý redaktor Dalibor Tomášek, na něhož Kristýna dostane kontakt díky mámě a její kamarádce Veronice. Novinář s ostrými lokty a nabroušeným jazykem si s Julií pohraje jako kočka s myší, ale bude to stačit k jejímu zneškodnění?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova