Survivor Česko & Slovensko (30): Na letním táboře už je jen trojice přeživších a už víme, jak proběhne finále

Survivor Česko & Slovensko (30): Na letním táboře už je jen trojice přeživších a už víme, jak proběhne finále
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V táboře Bonao je klid a Johy už si trénuje závěrečnou řeč, kterou by měla přesvědčit porotu, že ona je ten pravý člověk, který si zaslouží vyhrát. A to ještě ani nemá informace, jak bude konec hry vypadat.

65. den je v klidu. S posledním duelem přestalo pletichaření. Další hru už neovlivní nominace do duelu, ale půjde už pouze o sportovní výkony a trochu toho štěstí. To zbývající čtyři soutěžící přivítali.

Veve se hodně spřátelila s Chili, Vláďa pořád přemýšlí, jak se jí zbavit. Je těžkým soupeřem, ale na druhou stranu je přesvědčený, že by měl její hlas, kdyby byla v porotě.

A přichází soutěž o náhrdelník. Ten tentokrát nezajistí vítězi imunitu před kmenovou radou, ale rovnou ho pošle do trojice posledních soutěžících, kteří se budou ucházet o vítězství.

Vypadá to, že Johy jako dítě ráda chodila na houpačky, protože při souboji ve dvojicích hravě všechny soupeře postupně z rozhoupané lávky dokázala setřást.
JOHY JE TEDY PRVNÍM SOUTĚŽÍCÍM ze závěrečné trojice.

Přestože by Johy měla jako jediná klidně spát, opak je pravdou. Johy měla plnou hlavu plánů na další dny, přestože ještě ani neměla informace o tom, jak vše proběhne. Chtěla mít ale připravenou tak dobrou řeč, aby porota usoudila, že je ona ten člověk, který si zaslouží vyhrát. Přesvědčila by ale Nikol a Veroniku? Ty ji označily za lhářku a zrádkyni.

Další den přišla opět soutěž o místo v závěrečné trojici. Johy už byla jen divákem. Tentokrát soutěžící čekal balanc nad vodou s pomocí lana. Veve, která měla za celé dva měsíce nejvíce úrazů, odpadla jako první, protože nedávné úrazy ramene a loktu ji trochu potrápily. Ale hned za ní do vody sjela Chili a VLÁDA SE STAL DRUHÝM SOUTĚŽÍCÍM v závěrečné trojici.

Přišel den duelu a o poslední vstupenku do finále se utkali VEVE a CHILI. Chili si nepřipouštěla možnost, že by nevyhrála, a Veve se smířila s tím, že je Chili v mnohem lepší kondici, a navíc Chili už je v duelu zkušeným matadorem. Možná Chili dohnala karma (konečně) nebo prostě jen Veve, smířená s tím, že už dobojovala, byla klidnější, a tak i přes pády svých kostek v duelu to byla nakonec ona, kdo vsadil na riskantnější taktiku a TŘETÍM SOUTĚŽÍCÍM FINÁLE JE VEVE.

Co ještě trojici čeká

• Johy, Vláďa a Veve se spolu znovu utkají ve sportovním klání, ze kterého vzejde postupující dvojice.

• Dva největší vytrvalci se utkají v další soutěži a VÍTĚZ POSTUPUJE DO FINÁLE.

• Dva hráči, kteří odpadli v soutěžích, předstoupí před porotu a POROTA ZVOLÍ DRUHÉHO FINALISTU.

Ondřej Novotný, zdroj: TV Nova

Kdy uvidíme finále

Finále československého Survivora nebude na Voyo s týdenním předstihem oproti TV, ale až 24 hodin před televizním vysíláním, tedy ve čtvrtek 5. května.

Zdroj článku: