Netflix na víkend: Přivítejte jaro zbrusu novými tituly, které přistanou na streamu 18. března

Netflix na víkend: Přivítejte jaro zbrusu novými tituly, které přistanou na streamu 18. března
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Netflix naděluje na víkend celou řadu novinek, kterými si můžete zpříjemnit volný čas. Pokud chystáte něco sladkého k nedělní kávě, popusťte uzdu své fantazie a inspirujte se mistry v pečení dortů, kteří vykouzlí vskutku zajímavé dobroty. S italskými celebritami můžete zkusit najít štěstí.

Kapky (Windfall)

  • USA, 2022, český dabing, od 18. března
záběr z filmu, zdroj: Netflix Media Center

Netflix získal moderní noirový snímek od režiséra Charlieho McDowella s Jasonem Segelem, Lily Collins (na úvodní fotografii) a Jessem Plemonsem v hlavních rolích. Segel a McDowell také vytvořili příběh, scénář napsali Justin Lader a Andrew Kevin Walker. Výroba skončila začátkem tohoto roku.

Film je hitchcockovským thrillerem o mladém páru, který přijede do jejich prázdninového domu, kde je ale čeká nemilé překvapení v podobě drzého zloděje.

Je to dort? (Is it Cake)

  • USA, 2022, soutěž o 50 tisíc dolarů, 1. série od 18. března má 8 epizod, české titulky
Dort ve tvaru kabelky, Zdroj: Netflix Media Center

Zábavná soutěžní show je plná dortů, které vypadají jako úplně něco jiného. Šikovní cukráři tak budou předvádět své umění a vykouzlí třeba dort, který je k nerozeznání od boty, gumové kačenky, kabelky nebo hamburgeru.

Bez rozloučení (Without Saying Goodbye)

  • Španělsko, 2022, romantická komedie, české titulky

Jiskry přelétají, když je workoholik Salvador (Maxi Iglesias) poslán ze Španělska do malebného Peru, aby zde postavil nový hotel pro svůj rodinný řetězec, a potkává Arianu (Stephanie Cayo), ohnivou umělkyni, která ho naučí užívat si krásu každého okamžiku v Cuscu.

 

Alessandro Cattelan: Jedna jednoduchá otázka (Alessandro Cattelan: One Simple Question)

  • Italská dokumentární show, 2022, dostupná pouze na Netflixu od 18. března v šesti epizodách, české titulky

Roberto Baggio, Geppi Cucciari, Elio, Francesco Mandelli, Paolo Sorrentino a Gianluca Vialli budou protagonisty spolu s hercem Alessandrem Cattelanem v 6 epizodách show, která bude k dispozici ve více než 190 zemích, kde je tato služba dostupná. 

Velké sportovní ikony a prestižní jména kinematografie, hudby a televize pomohou Alessandrovi odpovědět na jednu zdánlivě jednoduchou otázku z různých úhlů pohledu (jedna otázka pro každý díl). Jde o jednoduché otázky, jako když se dcera zeptá otce:

Tati, jak můžeme být šťastní? 

Aby Cattelan odpověděl na tuto „jednoduchou otázku“, cestoval po Itálii a zahraničí, konfrontoval a sdílel jedinečné zážitky se svými společníky a vdechl život příběhu o prvcích, které dělají každého z nás šťastným. 

 

Zdroj: