Tohle jste ještě neviděli: Špatné filmy neznají meze –⁠ a nyní se známá postava z dětského seriálu stane vrahem

Tohle jste ještě neviděli: Špatné filmy neznají meze –⁠ a nyní se známá postava z dětského seriálu stane vrahem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Medvídka Pú znáte zcela určitě jen jako přítulného, ​​milého medvěda. A jeho nejlepší kamarád Prasátko jako docela bázlivé sele, že ano? To se nyní změní. Protože v novém hororovém filmu se oba stanou děsivými zabijáky.

Když práva vyprší, filmy se objeví

To by se Disneymu vůbec nemuselo líbit. Slavná produkční firma natáčela filmy kolem Medvídka Pú už od 60. let. Pomohla románové postavičce k celosvětové slávě, a to samozřejmě hlavně u dětí. Disney s nejnovějším výtvorem rozhodně nechce mít nic společného. Protože Medvídek Pú: Krev a med je děsivé hororové převyprávění slavného původního příběhu, jehož autorem je A. A. Milne.

Autorská práva na Milneovu úplně první knihu vypršela v roce 2022 – a tak je jasné, že se nyní zrodí jakési adaptace tohoto příběhu od mírně až vůbec ne talentovaných tvůrců. Jméno Medvídka Pú je totiž po šedesáti letech veřejnou doménou a lze ji tedy používat zcela bez omezení.

To však není všechno. Některé postavy jako například Tygr stále podléhají autorským právům. Medvídek Pú také nesmí nosit svou ikonickou červenou košili, protože i to tričko bylo představeno až o několik let později.

Pú, zabiják

Rhys Waterfield natočil horor Medvídek Pú: Krev a med za necelé dva týdny jako nízkorozpočtový horor (a to už zní slibně pro všechny fanoušky špatných filmů). Pozornost je věnována Medvídkovi Pú a Prasátku, které Christopher Robin jednoduše opustil, když šel na vysokou školu.

Bez jídla se tato dvě zvířata, na dlouhou dobu tak krotká, vracejí ke svým starým zvířecím instinktům (tak nějak, přeci jen je v přírodě strašně málo masožravých prasat). Potřebují jídlo a jsou ochotni za to zabíjet.

Tato verze Medvídka Pú a Prasátka jsou mimochodem vysoké jako dospělí lidé. A docela děsivé, jedná se teoreticky pouze o „herce“ s gumovou maskou na hlavě. Medvídek Pú má na sobě džínové kšandy a s Prasátka je divočák s obrovskými páráky.

Zatím není známo, kdy Medvídek Pú: Krev a med vyjde. Režisér Waterfield už ale prozradil, že poptávka je vysoká a postprodukce bude dokončena „co nejdříve“, aniž by to utrpělo na „kvalitě“ filmu. Mohlo by se tedy klidně stát, že hororový slasher vyjde v roce 2022 – pokud se s tím Disney nepokusí něco udělat.

Zdroj článku: