Slavný zpěvák Steven Tyler má "patent" na krásné dcery: Věděli jste, že nejen Liv je herečkou?

Slavný zpěvák Steven Tyler má "patent" na krásné dcery: Věděli jste, že nejen Liv je herečkou?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Příjmení napoví, že tahle dívka se narodila do slavné rodiny. A podoba definitivně nenechá nikoho na pochybách, o koho jde. Mia Tyler je mladší sestrou slavné herečky Liv Tyler. Jak se žije ve stínu úspěšné starší sestry?

Složitá rodinná historie

Sympatická herečka se narodila 22. prosince 1978 v Lebanonu ve státě New Hampshire. Její matkou je Cyrinda Foxe, otcem zpěvák Steven Tyler, frontman kapely Aerosmith.

Paradoxem je, že dnes slavnější Liv několik let nevěděla, kdo je její otec. Zpěvák se hlásil jen k malé Mie. Když se na koncertě kapely Aerosmith potkala právě s ní, nemohly si dospívající dívky nevšimnout, jak moc jsou si fyzicky podobné.

Když se tehdy jedenáctiletá Liv zeptala své matky, ta jí konečně řekla pravdu o biologickém otci. Do té doby vychovávala holčičku s novým partnerem, protože slavný zpěvák nebyl zrovna adeptem na příkladného otce. V té době si naplno užíval života rockové hvězdy a měl problémy s drogovou závislostí.

Liv se nechala v dospělosti slyšet, že měla v dětství často pocit, že jí něco v životě schází a cítila se osamělá. Toužila dokonce po tom mít dvojče. Možná to tak byla podvědomé spojení se sestrou, od které ji dělí jen osmnáctiměsíční věkový rozdíl.

Blízký vztah se slavnou sestrou

Slavná herečka se však vyjádřila, že první setkání s nevlastní sestrou pro ni bylo poměrně rozpačité. Potkala se s dívkou, která vypadala přesně jako ona, ale do té doby ji neznala. To, že spolu nemohly vyrůstat, však obě ženy překonaly a dnes jsou si velmi blízké.

Mia se také vrhla na herectví, tak úspěšnou kariérou jako její starší sestra se však pochlubit nemůže. Objevila se například ve snímku Rush Hour 3 nebo v komedii A Little Bit of Lipstick.

Sympatická herečka se rovněž věnuje modelingu. Není ovšem „klasickou modelkou“, ale patří mezi tzv. plus size krásky. Ostatně herečka se za své křivky nijak nestydí a patří ke známým propagátorkám body positive.

Mia se proto dala i na dráhu módní návrhářky, na svět přivedla vlastní řadu oblečení pod názvem REVOLUTION 1228.