Radek Mastný zůstal u elegantního stylu oblékání i po tom, co na radnici už nepracuje

Radek Mastný zůstal u elegantního stylu oblékání i po tom, co na radnici už nepracuje
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zejména v době, když pracoval na radnici, jste mohli Radka Mastného vídat v oblecích, v košilích a kravatě. Byl vždy hezky upravený, což se nezměnilo ani po tom, co na radnici už nepracuje. Je vidět, že se Radek Mastný obléká volněji než na radnici, avšak pořád z něj vyzařuje elegance. 

Na radnici byl Mastný elegán každým coulem

Když pomineme Mastného shnilý charakter, nezbude nám nic jiného, než přiznat, že na radnici chodil hezky oblékaný. Sázel na luxusní obleky, košile a kravaty, ve kterých se i po dlouhém dni v kanceláři mohl cítit příjemně. Nejspíš každý si uvědomuje důležitost výběru kvalitního materiálu, který je prodyšný a saje pot. U levnějších kousků oblečení může nastat problém s tím, že ačkoliv může vypadat hezky, jeho funkčnost může pokulhávat.

A když se v oblečení budete nadměrně potit nebo vás bude škrábat, to pak zkazí celý váš dojem. A dojem, ten Mastný svým oblečením uměl udělat. Jeho oblečení na radnici bylo vždy precizní. Pod sako si často bral i vestu, která umocňovala dojem elegána. Nutno dodat, že Mastnému i jeho představiteli Pavlovi Novotnému prospěla shozená kila.

Ačkoliv už pro radnici nepracuje, pořád mu to sluší 

Nadšení pro módu možná Gábina Pumrová zdědila po svém otci, aniž by to tušila. Musíte uznat, že Mastnému to v Ulici sluší i po tom, co už mohl dávno obleky pověsit na hřebík. A on to také udělal. Po tom, co definitivně skončil na radnici, se obléká mnohem volněji. Od elegance ale neupustil. Pořád ho lze vídat v košilích a saku. Mastný nosí buď kožené bundy, dlouhé pánské trenčkoty nebo svetry.

Sluší mu to více než Lumírovi Nyklovi. A teď to i vypadá, že nový kabát dostane i charakter jeho postavy. Doteď byl Mastný padouch jako vyšitý a dělal vše pro to, aby se vězení vyhnul. Ale teď kvůli tomu, aby v očích svého vnuka Šímy zůstal pořád správným dědou, si půjde sednout do vězení. Vypadá to, že se nad účinkováním herce Pavla Novotného v Ulici stahují mračna. 

Zdroj článku:
  • autorský text