Milena Pumrová: Paní Columbová z Ulice

Milena Pumrová: Paní Columbová z Ulice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Milena Pumrová je maminkou Gábiny Pumrové a bývalá manželka starosty Radka Mastného. Kdo by se ale ptal, odkud zdědila talentovaná Gábina talent, její matka by to asi bohužel nebyla. Milena, pro kterou škola nikdy nebyla prioritou, se zvládla vyučit prodavačkou.

Vztahy s milovanou dcerou

Milena nikdy neprojevovala o dceru Gábinu zájem a ta prakticky vyrůstala sama se svým otcem Radkem Mastným. O matce mluvila málokdy. Přesto ji ale ze svého života nevyřadila ba naopak.

Z Kladna do Prahy

Vleklé konflikty Lumíra Nykla s exmanželem Mileny Pumrové - Radkem Mastným, nikoho neušetřily. Lumír se pomalu stával zoufalým a jeho zoufalost ho přivedla do malého butiku v Kladně, kterému šéfovala právě Milena Pumrová. Té se ale bohužel v obchodě dařilo stejně zle jako v životě a jejímu obchůdku hrozil bankrot. 

Když se ale dozvěděla o válce mezi Lumírem a Radkem, rozhodla se postavit na stranu právě Lumíra. Ne ale hned. Jeho to totiž stálo úsilí, aby Milenu ke spojenectví přemluvil. Doufal totiž, že se mu podaří na Mastného vyhrabat nějakou špínu, která by mu pomohla se Radka zbavit. Když se její exmanžel dozvěděl o spojenectví s Lumírem, začal Mileně vyhrožovat, což se jí samozřejmě nelíbilo a utvrdilo jí to ve spojenectví právě s Nyklem.

Psychické zhroucení

Pumrová ovšem ještě tehdy nevěděla, co za peklo jí čeká. Radka Mastného totiž někdy fyzicky napadl a ten v nemocnici bojoval o život. Mezi hlavními podezřelými se ocitla právě Milena Pumrová, která byla známá svou nenávistí vůči Radkovi a měla mnoho důvodů, proč se ho zbavit. 

Netrvalo to dlouho a policie se objevila na prahu jejích dveří, aby prohledala její byt kvůli případným důkazům, že se Milena pohybovala na místě činu. To ovšem přispělo pouze k jejímu psychickému zhroucení a Milena tak skončila na nějakou dobu na léčení.

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Návrat do reality

Když se po nějakém času Milena Pumrová vracela do reality, její exmanžel byl i nadále v komatu. Ona se ho i přes svou nenávist vůči němu rozhodla v nemocnici pravidelně navštěvovat, kde si na něm verbálně vybíjela vztek.

Krátce po jejím propuštění z léčení ji Gábina zaměstnala i ve svém krejčovském salonu. V tu dobu Mileně zase začal narůstat hřebínek a salon si začala přivlastňovat a snažila se v něm rozprodávat věci ze svého zkrachovalého butiku. To se ovšem nelíbilo jejím kolegyním, které se Gábině svěřili s tím, že její maminka kazí dobré jméno doposud dobře prosperujícího salonu.

Toto donášení se ale Mileně nelíbilo, a tak se rozhodla salon opustit. Nedá se ale říct, že ve vší počestnosti.

Lumír Nykl nová láska?

Milena začala pracovat v Hospodě u Jindřicha. Z šedé myšky se postupně stávala sebevědomější žena, která si začala hledat cestu zpátky na výsluní. Pomoci jí v tom měl právě Lumír Nykl, které se ho pokoušela různými způsoby svádět. Ten jejím svodům ale nikdy nepodlehl. A když si vztah s Milenou ujasnil, ta se vůči němu začala chovat někdy až zákeřně.

Z Mileny se rázem stala pečující žena, která se starala o svého exmanžela Radka Mastného, kterého se začala navíc i zastávat. A válka Mastný versus Nykl jako kdyby nikdy neskončila. Po novém vedení Hospody u Jindřicha se rozpoutala i válka mezi Bistrem u Babičky a již zmiňovanou hospůdkou. A hlavním aktérem všech konfliktů byla právě Milena Pumrová.

Zdroj: