Půlnoční zpověď: Igor Orozovič v roli jedináčka, kterého matka bije

Půlnoční zpověď: Igor Orozovič v roli jedináčka, kterého matka bije
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Igor Orozovič se zviditelnil rolí policisty v seriálu Polda, kde doplňoval drsňáka Matáska. Všichni se podivili, když ze seriálu odešel, aby se mohl věnovat především hudebním projektům. Jak je vidět, přece jen nakonec usoudil, že sympatická role v seriálu je pro herce docela příjemnou propagací.

Role Šimona Krause, synka z bohaté rodiny, který úspěšně převzal rodinnou firmu, by mu i slušela. Ale jak to vypadá, úspěšný podnikatel je stále pod silným vlivem matky, která neváhá syna motivovat pěkně ráznou fackou, když nedělá to, co chce. Ale možná není tak neschopný, jak si matka myslí. V rodinné firmě se mu daří a možná vyřešil i problém s vyděračkou Irinou, která ho vydírala a hnaná nenasytností své finanční požadavky nedokázala udržet v rozumné výši.

Albert se rozhodl zachránit svou sestru Stelu i sebe před pokušením, a tak ohromující množství šperků s diamanty zakopal. Když si je Stela přijela vyzvednout, odmítl poklad vydat. Chce ho ukrýt do okamžiku, kdy bude jasno, komu vlastně poklad patří.

Vztah sourozenců je hodně složitý a Albert má pocit, že mu Stela celý život lže. Ona to vidí jinak, ale Albert jí vyčítá hlavně to, že mu neřekla, že je jejich matka mrtvá. To se dozvěděl až poté, co odešli z dětského domova. Jeho sestra to věděla již dříve, ale záměrně to před ním zatajila. Nechápe, že to dělala proto, aby mu zachovala alespoň kousek naděje, že není úplně sám. Mohl tak alespoň doufat.

Matka Šimona se od policistů dozvídá, že její syn i přes odloučení Mariannu často navštěvoval kvůli sexu, a to stará dáma jen těžce nese. Cítí se ponížená, že se to musela dozvědět takovým způsobem, a to nebyla jediná špatná zpráva. Jak to vypadá, tak právě kvůli nadvládě Marianny nad Šimonem vidí policisté v jejím synovi kandidáta na vraha nepohodlné manželky. Zatímco otec synovi poradil, aby si sehnal toho nejlepšího právníka, matka mu dala pořádnou facku.

Policisté zjišťují, že syn Iriny je pěkné kvítko a je na něj vystaven mezinárodní zatykač za loupež v Německu. Jeho otisky se našly v bytě Marianny, a tak se pro něj nevyvíjí věci nejlépe. Matka, která se o něj starala a chránila ho, už mu nepomůže.

Irina opět tlačila na Šimona a její požadavky už byly tak přehnané, že to asi Šimon vyřešil. Tak to alespoň vypadá. Ale je možné, že to bylo i jinak.

Igor Orozovič jako Šimon
Igor Orozovič jako Šimon | Zdroj: FTV Prima

Každopádně smrt drzé uklízečky vyřešila problém i Stele. Ta se samozřejmě nechtěla nechat vydírat a rozhodla se, že svému manželovi svěří tajemství, která by se mohl dozvědět od Iriny. Když se vypravila za Irinou do parku, aby jí řekla, že tašku Marianny nedostane a je jí jedno, co o ní Irina bude říkat, našla uklízečku už mrtvou.

A do hry vstupuje i Olda, závistivý a proradný spolupracovník Libora. Ten objevil při prohlídce kostela a fary, kam ho Libor vzal kvůli odhadům nákladů na renovaci kostela, Albertovu pěstírnu marihuany. Věří tak, že se na něj usmálo konečně štěstí.

Zdroj článku:
  • autorský text