Populární herec George Clooney zavzpomínal na nedávno zesnulého Matthewa Perryho

Populární herec George Clooney zavzpomínal na nedávno zesnulého Matthewa Perryho
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak tvrdí, s Perrym byli dlouholetí přátelé, ale seriál Přátelé mu do života radost, štěstí a mír nepřinesl. I pro něj však zpráva o náhlém úmrtí seriálového Chandlera Binga v říjnu tohoto roku znamenala šok.

Clooney (62) v novém rozhovoru vzpomínal na zesnulého herce jako na „skvělé a vtipné dítě“.

Znal jsem Matta, když mu bylo 16 let. Hráli jsme spolu padel. Byl asi o 10 let mladší než já,

řekla hvězda Dannyho parťáků.

Byl to kluk a mluvil jen o tom, že by si rád zahrál v sitcomu. Tvrdil, že by potom byl nejšťastnějším mužem na světě,

dodal herec

A dostal se pravděpodobně k jednomu z nejlepších sitcomů vůbec. Přesto nakonec nebyl šťastný. Nepřineslo mu to radost, štěstí ani mír. A sledovat, co se to s ním děje, když jsme oba pracovali ve Warner Brothers, bylo těžké. Vlastně nikdo nevěděl, co se to s ním děje,

pokračoval Clooney.

Clooney uvedl, že všichni kolem něj vnímali, že celé roky není v pořádku, ale nikoho nenapadlo, že polyká 12 utišujících léků denně. Mluvil pořád o srdceryvných věcech a také o tom, že úspěch, peníze a všechny ty věci kolem nepřinášejí automaticky do života štěstí. Když není člověk spokojený sám se sebou a se svým životem, nic mu radost neudělá.

V době, kdy se Perry ocitl na natáčení Přátel, Clooney také získal hlavní roli v dlouhodobém nemocničním dramatu společnosti NBC Pohotovost. V mini ódě na svou postavu Douga se spolu s další hvězdou seriálu Pohotovost, Noahem Whyoleem, objevili v epizodních rolích sitcomu Přátelé jako dvojice lékařů, kteří v první sérii (v 17. epizodě) „The One“ randí s Monikou (Courteney Cox) a Rachel (Jennifer Aniston).

prezentace knihy, kterou herec vydal
prezentace knihy, kterou herec vydal | Zdroj: licv / Depositphotos

Perry, jehož úmrtí šokovalo miliony seriálových fanoušků, poslední roky mluvil velice otevřeně o svých bojích se závislostí na alkoholu a drogách a upřímně psal o své cestě ke střízlivosti ve svých memoárech z roku 2022. Chtěl touto cestou pomáhat ostatním, kteří se perou se stejnými démony.

Téměř dva měsíce po jeho úmrtí bylo odhaleno, že Perryho smrt byla zaviněna „akutními účinky ketaminu“. Byl na infuzní terapii ketaminem, uvedla závěrečná toxikologická zpráva. Pitva také uváděla utonutí, onemocnění koronárních tepen a účinky buprenorfinu jako faktory přispívající k příčině jeho smrti. Jeho smrt byla považována za nehodu. Původně byla příčina Perryho smrti odložena poté, co první pitva nevykazovala žádné známky pervitinu nebo fentalynu v jeho těle.

Zdroje článku: