Trailer nové korejské adaptace známého netflixového seriálu ukazuje nové záběry a více akce

Trailer nové korejské adaptace známého netflixového seriálu ukazuje nové záběry a více akce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po několika krátkých upoutávkách na „Papírový dům: Korea“ se nyní konečně zveřejnil první dlouhý trailer na remake španělského hitu, který poskytuje více podrobností o zápletce, jenž zapůsobí svěžím a zároveň velmi známým stylem.

Adaptace hitu

„Papírový dům“ skončil na konci roku 2021 po pěti sezónách. Netflix ale po obrovském úspěchu série nechce nechat tuto značku jen tak odpočívat. Nejenže byl na rok 2023 ohlášen spin-off o fanouškovském oblíbenci Berlíně (Pedro Alonso), ve startovacích blocích je již kompletní nové vydání z Jižní Koreje.

To, že nový trailer na "Papírový dům: Korea" nyní slibuje, že "tato loupež není jako žádná jiná", není úplně pravda. Ostatně i remake je o partě lupičů a zlodějů v čele s geniálním profesorem (Yoo Ji-tae) plánujícím odvážný nájezd na továrnu tisknoucí peníze. K tomu však byla vlastně vytvořena velmi zvláštní výchozí situace, která by měla způsobit další napětí...

Zajímavá zápletka a skvělé obsazení

Ve světě „Papírový dům: Korea“ se totalitní Severní Korea trochu otevřela Jižní Koreji. Na hranici mezi oběma státy byl zřízen společný hospodářský region s jednotnou měnou. Slibované výhody pro většinu korejské populace jsou ale omezené, takže profesorův tým nyní míří na tisk peněz v takzvaném Společném hospodářském prostoru – chce si vzít „to, co jim náleží“. A tak nejen kriminální tým, ale i policie, která je k nim později přidělena, se skládá ze Severní i Jižní Koreje, což by mělo přinést problémy pro obě strany.

V obsazení se objeví několik lidí, kteří jsou známí dokonce v západním světě, a ne pouze v Koreji. Například Park Hae-soo, jenž se objevil jako Sang-woo v Netflixovém hitu „Hra na oliheň“. Jeon Jong-seová oslavila svůj velký zlom v roce 2018 v grandiózním "Vzplanutí". A Kim Yun-jin, který zde jako hlavní vyšetřovatel policie pravděpodobně ztělesní korejskou Raquel, patřil do ansámblu mysteriózního kultovního seriálu „Ztraceni“.

Papírový dům: Korea startuje 24. června 2022 na Netflixu.

Zdroje článku: