Ochutnávka z nové epizody Zlatá labuť: Irena a Alena přistiženy ve výtahu, Markéta má pro Petra novinku

Ochutnávka z nové epizody Zlatá labuť: Irena a Alena přistiženy ve výtahu, Markéta má pro Petra novinku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bára potřebovala trochu času, aby zpracovala informace, které si přinesla od Marka. To v Petrovi Kučerovi opět probudilo pochybnosti, zda se na Báru lze spolehnout. Bude jí vůbec někdy věřit? Ani Bára si není jistá, jak to s ní vlastně Petr má. Jednou ji líbá, podruhé ji obviňuje, že mu něco tají.

Do obchodního domu se vrací Marta. Lukáš kolem ní poletuje tak, že to Irenu nenechává na pochybách o tom, že to její muž s klavíristkou myslí opravdu vážně. Jenže to se energické Ireně nelíbí. Zvykla si, že to ona v manželství rozhoduje. A najednou má Lukáš ústa plná rozvodu. Dokonce jí vyhrožuje, že děti budou jeho, protože její nevěra je důvodem k rozvodu. Irena se rozhodně bez boje nevzdá, ale její plány se jí začínají trochu komplikovat. Navíc jí přijde ponižující vidět v obchodním domě Martu a Lukáše spolu.

V obchodě se objeví malý chlapec –⁠ žena ho odložila do dětského koutku a zmizela. Druhý den Bára potkává Marka, který jí tvrdí, že je to jejich syn. Přiznává se, že dítě, o kterém tvrdil, že zemřelo, jednoduše prodal. A teď si ho našel.

Marek doufá, že na tak velkou návnadu Bára skočí, ale ta je opatrná. Už má svého bývalého přítele plné zuby a je jí jasné, že dokud bude běhat na svobodě, nedá jí pokoj. Nakonec se jí podaří získat informaci, kam ukryl šperky. Ty měly být celou dobu v Petrově bytě pod kuchyňskou linkou.

Když to Bára Kučerovi řekne, najdou jen prázdný pytlík. Předpokládají, že si poklad vzala Tichá, když utekla před Němci. Petr tak vymyslí náhradní plán –⁠ sežene náhradu za zmizelé kameny a šperky. Svěří je Báře a na ní nyní je, aby předala kožený váček Markovi. U toho je však musí chytit policie.

zatčení Marka
Zatčení Marka. | Zdroj: TV Nova

Petr nemá jen starost s obchodem –⁠ Markéta mu oznámila, že je těhotná. Ditrichovi na něj začínají hodně tlačit, aby dohodnutý sňatek už byl konečně pevně stanoven. Petrovi se sice nátlak nelíbí, ale když začínají dělat rodiče Markéty problémy i v obchodních vztazích, Kučera senior jasně synovi přikazuje, že svatba musí být co nejdříve.

Irena a Alena bez sebe nemohou být, a tak využívají společnou cestu výtahem, aby se trochu potěšily. Jenže až moc propadnou vášni a nejsou dostatečně rychlé, když výtah zastaví. Bohužel je tam vidí prodavačka Kristýna, která chodí donášet řediteli. A ta je rozhodnutá ze situace vytěžit co nejvíce. To nebude mít Irena, které manžel vyhrožuje rozvodem, úplně snadné.

Navíc je Kristýna stále troufalejší a spoléhá na sílící vliv svého otce, který je jedna ruka s Němci. Nejen, že si dovoluje na kolegyně, ale už začíná přerůstat přes hlavu i vedoucí oddělení Horké. Ani samotný ředitel z její troufalosti není nadšený. Jedna věc je, když donáší na zaměstnance, ale když Kristýna zmínila, že zahlédla ve výtahu Irenu a Alenu, ředitel pochopil, že to už je moc velké sousto. Jenže Kristýna už dávno není ušlápnutá puťka, na kterou stačilo jen zvýšit hlas.

Zdroj článku:
  • autorský článek