Na tenhle film se na Netflixu koukněte – bombastický blockbuster s jednou z největších hvězd současnosti

Na tenhle film se na Netflixu koukněte – bombastický blockbuster s jednou z největších hvězd současnosti
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Originální a akční děj s charismatickými hvězdami a pořádnou dávkou humoru – takhle má vypadat skvělý trhák. Ukázkovým příkladem toho je extravagantní sci-fi „Na hraně zítřka“ s Tomem Cruisem, na který se můžete kouknout na Netflixu.

Sci-fi ve stylu „Na Hromnice o den více“

Pokud máte rádi sci-fi akci, Na hraně zítřka už pravděpodobně znáte. Film, ve kterém se Tom Cruise musí potýkat s agresivní Emily Bluntovou a zabijáckými mimozemšťany v nepřetržité smyčce, patří už od roku 2014 mezi nejoblíbenější sci-fi trháky. Pokud ale vůbec nevíte, co to je za film, šup na Netflix s vámi!

Na hraně zítřka samozřejmě v žádném případě není filmovým milníkem, ale to neznamená, že se nejedná o dobrý film. Především přináší přesně ty správné ingredience pro dokonalý blockbuster. Takový film totiž není nutně o tom mít nejpropracovanější příběh, ale o tom nabídnout velkolepou zábavu, která není příliš banální ani příliš nudná.

Emily Blunt a John Krasinski, Zdroj: DFree / Shutterstock

Bluntová a Cruise jsou skvělé duo

Vzrušující, ale ne příliš komplexní děj, je pak ozdoben dvěma hvězdami v nejlepší náladě. Hollywoodský akční specialista Tom Cruise hraje nezkušeného vojáka, který je díky časové smyčce vždy a vždy zabit. Souhra se skvělou Emily Bluntovou, která jako drsná válečná veterinářka Rita Vrataskiová nemá nervy na nováčkovské fňukání, je místy dokonce opravdu vtipná a nabízí nám několik zajímavých interakcí.

Proč ale musí Bill Cage (Cruise) tak často umírat? Po letech bojů s mimozemšťany, kteří napadli Zemi, čelí lidé velmi důležité bitvě – kterou lidé prohrají a ve které Bill Cage umírá. Ráno před bitvou se však opět zázračně probudí. To se stále opakuje, a jakmile to Vrataskiová zjistí, začne Billa cvičit. Své musí využít k tomu, aby opakovaným zážitkem bitvy změnil její výsledek – a to pro celé lidstvo. Bill si totiž každé ráno pamatuje, co se stalo, jenže Rita ne...

Tom Cruise, zdroj: Featureflash Photo Agency / Shutterstock
Zdroje článku: