Ty nejkrutější a nejbolestivější rozchody v Ulici

Ty nejkrutější a nejbolestivější rozchody v Ulici
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rozchody jsou vždy velmi bolestivou záležitostí. Někdy proběhnou v klidu, jindy dojde k velkým dramatům. Pojďme se podívat na tři velmi dramatické a nepříjemné rozchody v seriálu Ulice.

Každý rozchod bolí a mnoha nepěknými rozchody si prošly také postavy v nekonečném seriálu Ulice. Některé rozchody v Ulici byly mírné a dalo by se říct také přátelské. Potom se ale našly rozchody, které byly velmi bolestivé a přišly opravdu v tu nejméně vhodnou chvíli anebo proběhly způsobem, který člověka zničí.  

Pojďme se podívat na tři opravdu drsné rozchody, které nenechaly jedno oko suché.  

Ota a Hedvika  

V dnešních dílech jsou Ota s Hedvikou sice zase spolu, ale nebylo tomu tak vždy. Jednou už se rozešli a došlo k tomu opravdu ošklivým způsobem, a to přímo na jejich svatbě. Ota utekl od oltáře. Tento čin se samozřejmě Hedviky neskutečným způsobem dotknul, a tak se v podstatě v tom samém okamžiku rozešli.  

Lenka Zahradnická jako Hedvika si s Otou také užila, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Martin a Veronika  

Další pár, který si prošel velice nepříjemným rozchodem, je Veronika a Martin Maléřovi. Na jejich rozchodu byla nejhorší cesta k němu, jelikož jejich vztah se ničil už delší dobu a byl pro oba velmi vyčerpávající. Z Martinovy strany došlo k nevěře a zamiloval se do jiné ženy. Veronika rozvod nenesla vůbec dobře. Dnes už je ale naštěstí Veronika šťastná s novým partnerem Patrikem.  

Anča a Bedřich 

Když se bavíme o nejhorších rozchodech, nesmíme zapomenout samozřejmě na Anču s Bedřichem. Ti zažili rozchodů více, ale jako nejhorší můžeme označit ten, kdy se Anča dozvěděla o těhotenství Jindry a o otci jejího dítěte. Otcem dítěte byl totiž Bedřich. Anička celou situaci nesla velmi špatně, a dokonce se to velmi negativně projevilo také na její psychice. Celý tento stres se projevoval především obsedantně-kompulzivním jednáním a Anička tak nebyla v podstatě schopná fungovat v běžném životě. Trvalo opravdu dlouho, než se s touto situací srovnala a byla schopná žít jako dříve.

Jaký byl podle vás ten nejkrutější rozchod v nekonečném seriálu Ulice? 

Zdroj článku:
  • Autorský text