Nejhorší filmy všech dob! Tohle jsou fakt propadáky

Nejhorší filmy všech dob! Tohle jsou fakt propadáky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
I přes usilovné snažení celého týmu filmařů se tyhle chudinky zachránit nepodařilo a propadají do vzduchoprázdna, kde si je filmoví fanoušci jen těžko najdou. O jakých snímcích je řeč? Pojďte se s námi podívat na přehlídku nejhorších filmů všech dob.

Herkules 3D

Ani obrovská síla tomuto řeckému bohu nevynesla tolik toužené plné sály kin. Malý Herkules, který je napůl bůh a napůl člověk, žije se svým otcem Diem a vychovává jej moudrý Sokrates. Rodinná komedie o tom, jak se malý Herkules chce podívat na Zemi a chodit do opravdové školy, aby poznal život obyčejných smrtelníků, je ale tak chabě natočená, že si vysloužila první místo v našem žebříčku. Viděli jste? Pokud ne, neztrácejte svých cenných 92 minut a raději se dívejte z okna.

Waterloo po česku

Ani přes velkou snahu Jiřího Krampola se tuto rádoby komedii nepodařilo zachránit a odchází do věčných lovišť pokleslé televizní zábavy. Diváci se dlouhodobě o tomto snímku vyjadřují jako o týrání diváka, a někteří dokonce volí tak silná vyjádření, že říkají: „Pozor! Když se vydržíte dívat celý film, způsobí vám to nenávratné poškození mozku.“ Pět povídek, které měly být jistě původně vtipné a úžasné, tak bohužel dokouká jen silně otrlý jedinec.

Plump Fiction

Dobře zamýšlená parodie na známý biják se tak troooošku nepovedla. 82 minut čiré nudy, kdy stále čekáte, co vás nadzvedne ze židle a kdy se konečně budete moci začít smát. Nedočkáte se. Je to jen snůška nesmyslných scének, které snad musel psát teenager bez talentu. Škoda. Přitom oficiální text distributora zní tak lákavě.

Jaký super truper biják byste ještě na náš list připsali vy? My ještě chtěli přihodit Plygirls II, Titanic II, Panic je na nic nebo Trhni si!, ale nakonec jim dáváme milost.