Naděžda Chroboková z Ulice slaví dnes své narozeniny. Kolikáté myslíte, že oslaví?

Naděžda Chroboková z Ulice slaví dnes své narozeniny. Kolikáté myslíte, že oslaví?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete na svéráznou podnikatelku z Ulice Květu Vavruškovou? Její představitelka herečka Naděžda Chroboková sice už v Ulici nehraje, připomenout však můžeme, že 25. října oslaví své narozeniny. Přejeme vše nejlepší!

Květa Vavrušková byla velice konfliktní postavou 

Květa Vavrušková byla v Ulici vždy hezky upravená a na první pohled na lidi působila velice příjemně. V případě komunikace a řešení problémů to už bylo horší. Květa Vavrušková byla sebevědomá a velmi konfliktní podnikatelka, která si šla za svým stůj co stůj. Při jednání s lidmi byla často povýšená, arogantní a ani v nejmenším ji nezajímal zájem okolí. Nevybíravě se dokonce chovala k některým jejím hostům.

Penzion U Květy tak nebyl úplně přívětivým místem. Své o tom ví například barmanka Šárka, která u Květy jednu dobu pracovala. Nevybíravé nabídky jí dával Radek Mastný. A když si na něj šla Květě stěžovat, ona se jí ještě vysmála. Radek Mastný totiž jednu dobu s Květou táhl za jeden provaz. Oba byli pověstní svými nekalými praktikami. Co se ale Květy týče, vždycky se zařídila tak, aby ona z toho vyšla lépe. V případě Radka a Květy se tedy nejednalo o rovnocenný vztah, už vůbec ne o lásku. Ti dva byli spolu, protože čekali, že jeden od druhého něco získá.

Partnerem jí byl Radek Mastný, Zdroj: TV Nova

V Ulici šly proti sobě, ve skutečnosti jsou však herečky Naděžda Chroboková a Pavla Tomicová sestry. Řekli byste to do nich?

Květa se v Ulici roztahovala více, než je zdrávo 

Květa, která jednu dobu v Praze zkoušela podnikat, se v Ulici roztahovala více, než je zdrávo. Proto není divu, že se dostala do konfliktu s řadou lidí. Kromě jiných měla spor s Vilmou Nyklovou. Ta si ostatně také nenechá ujít příležitost, aby s někým nebo něčím nesouhlasila. Její zásada nejspíš zní být zásadně proti, ať už se jedná o cokoliv. Nesedla si však ani s Lumírem, na kterého nasazoval Radek. Do vlasů si málem skočila s kadeřnicí Simonou, jejíž partner Rudolf v hospodě sem tam něco opravil. Květa Vavrušková byla velmi konfliktní, na rozdíl od nové majitelky penzionu Kateřiny. Ty dvě, ačkoliv jsou velmi rozdílné, pojí několik společných věcí. 

Obě jsou podnikatelky a obě provozují penzion a hospodu v Ulici. Obě shodou náhod pochází z Děčína, což nemůže překousnout především Vilma, která na tuto skutečnost upozornila Lumíra už v začátku jeho vztahu s Kateřinou.

Diváci však nemohou nevidět, že Kateřina přistupuje k podnikání s pokorou. S lidmi jedná v jedné rovině a ani ve snu by ji nenapadlo se nad někoho povyšovat. Květa Vavrušková se v Ulici aktuálně nevyskytuje. Prodala hospodu a odstěhovala se zkusit své štěstí někde jinde. Svým způsobem však byla nezapomenutelná. Neměla totiž jen epizodní roličku, nýbrž zamíchala životy hned několika dalších postav. 

Oslaví své 65. narozeniny.

Zdroj článku:
  • Autorský text