Láska? Klam? Co se chystá na Helenu Pechovou v seriálu Zoo?

Láska? Klam? Co se chystá na Helenu Pechovou v seriálu Zoo?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jaký osud čeká ošetřovatelku opic Helenu Pechovou (Jitku Sedláčkovou) v seriálu Zoo? Bude to pro bývalou televizní hvězdu pohádkový konec, nebo jí zbydou pouze oči pro pláč? Je její nový nápadník ten pravý, anebo se v něm skrývá velký podvodník? 

Jitka Sedláčková se herectvím zabývá už od dětství. Ačkoli většinu svého pracovního času věnuje divadlu, angažovala se také v několika filmech a seriálech. Jedním z nich je nový a u diváků velmi oblíbený seriál Zoo, kde ztvárňuje roli ošetřovatelky kočkodanů Helenu Pechovou. 

Helena je důvěřivá a trochu naivní žena, která touží po spokojeném životě po boku dokonalého muže. V dětství se stala televizní hvězdou, když si zahrála princeznu Malvínku v jedné pohádce. Od té doby věří, že je stále slavná.

Její přátelé ze zoo ji v den jejích narozenin chtějí potěšit a uspořádají pro ni sraz fanoušků princezny Malvínky, na který ale dorazí jen pár skalních příznivců. A tak přemluví náhodnou skupinu lidí, aby si na její fanoušky zahráli. Jedním z nich je učitel Bílkovský (Aleš Procházka), který se následně začne Heleně dvořit. Že jeho úmysly nejsou tak čisté, to se ukáže ve chvíli, kdy se pokusí svést Heleninu kamarádku Stáňu (Vandu Hybernovou). Ta ho ale tvrdě odmítne a před panem dokonalým Helenu varuje.

Zamilovaná Helena ale kamarádce nevěří a myslí si, že ji jen závidí štěstí, což se nakonec ukáže jako veliká chyba. Co vše se skrývá za sympatickým panem učitelem? Podle vyjádření Primy, to vypadá, že jde o sňatkového podvodníka, který se ji chystal připravit o všechno. 

Naštěstí má Helena kolem sebe spoustu přátel, kteří ji nehodlají nechat ve štychu. Jak těžké bude bojovat s takovým podvodníkem? Jak dlouho zvládne učitel Heleně lhát a o co všechno ji dokáže připravit? Podaří se nakonec přátelům ze zoo Heleně otevřít oči včas, anebo jí zbyde jen prázdná peněženka a zlomené srdce?

To nepochybně v následujících dílech zjistíme, tak se pojďme dívat. 

Zdroje článku: